Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 24 km

Twee motorrijders ten val op Burghseweg in Haamstede

Toegevoegd: 03-04-2005, 19.51 uur
Door: Politie Zeeland
BURGH-HAAMSTEDE - Op de Burghseweg in Burgh Haamstede zijn zaterdagmiddag rond 14.45 uur twee motorrijders ten val gekomen.


Beide motorrijders maakten deel uit van een groep van ongeveer 15 motoren. Een 52-jarige motorrijder uit Naaldwijk keek in zijn spiegels en bemerkte daardoor een verkeersremmer niet op. Hij botste vervolgens tegen de paal op de remmer en kwam hierbij ten val.

Een achter hem rijdende 36-jarige motorrijder uit Barendrecht reed tegen de motor van de 52-jarige man en kwam eveneens ten val. De 52-jarige man heeft bij zijn val vermoedelijk zijn sleutelbeen gebroken. Hij is voor behandeling overgebracht naar het ziekenhuis in Goes.

De 36-jarige motorrijder liep een pijnlijke heup op, hij hoefde niet naar het ziekenhuis. Beide motoren raakten flink beschadigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren