Drie aanhoudingen voor mishandeling

Toegevoegd: 29-10-2010, 21.43 uur

Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - De politie Zeeland stelt een onderzoek in naar een mishandeling die is gepleegd op woensdag 27 oktober jl. in de Spoorstraat in Oost-Souburg.

Een 17-jarige Middelburger heeft aangifte gedaan van openlijke geweldpleging tegen hem. Inmiddels zijn drie verdachten aangehouden in de zaak en deze zijn alle drie in verzekering gesteld.

De verdachten betreffen twee 17-jarige jongens uit Oost-Souburg en één 18-jarige jongen uit Oost-Souburg. De twee 17-jarigen zijn woensdag aangehouden en de 18-jarige op vrijdag.

Over de aanleiding van de mishandeling is nog niets bekend, de verdachten blijven voorlopig nog vast zitten. Het slachtoffer, de 17-jarige Middelburger, liep door de mishandeling een gat in zijn hoofd op en een gezwollen gezicht.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Getuige (3-11-2010 om 16:28)
Het vreemde is dat weten ze,die twee jongens die erbij bleven zijn ook vlak erna gearresteerd omdat ze erbij bleven en niet vluchtten net als de rest ,gerechtigheid?
BRAM (2-11-2010 om 17:35)
Blijkbaar genoeg getuigen die alles gezien hebben. wellicht handiger dat tegen de politie te zeggen dan in plaats hierzo anoniem je gal spugen?
Middelburgse (31-10-2010 om 20:01)
Je mag blijkbaar niet in Oost-Souburg komen als je uit Middelburg komt, dat is de aanleiding om iemand dan maar zo toe te takelen. Maar er zijn er nog 3 bij betrokken, ik hoop dat ze ze snel te pakken hebben, ze waren al bekend...
Getuige vechtpartij (31-10-2010 om 14:44)
Als getuige wil ik er nog even aan toevoegen dat het slachtoffer zelf begon met schelden en de eerste klap uitgedeeld heeft en als die lange jongen die slachtoffer geholpen heeft vast zit is dit onterecht!
Souburg (31-10-2010 om 14:25)
Er is een gevecht tussen twee jongens geweest,de anderen hebben niets gedaan. Integendeel één jongen heeft het slachtoffer overeind geholpen ,op een bankje geholpen en is woest geworden op de dader. Heb overigens wel met het slachtoffer te doen,dit valt absoluut niet goed te praten .
Vlissingse (30-10-2010 om 15:23)
Souburg wordt steeds crimineler, wordt tijd dat daar een politiebureau wordt geopend, met flink wat blauw op straat en flink wat cellen. Souburg mag ook van de kaart geveegd worden wat mij betreft.