Flinke schade bij botsing in Goes

Toegevoegd: 30-10-2010, 22.40 uur

Door: Manfred Berrevoets
GOES - Op de kruising Patijnweg/Oostmolenweg vond vrijdag rond 18.45 uur een aanrijding plaats tussen twee voertuigen.

Een 22-jarige automobilist uit de gemeente Kapelle reed over de Patijnweg en wilde linksaf slaan de Oostmolenweg in. Hij gaf hierbij geen voorrang aan een hem tegemoetkomende auto die werd bestuurd door een 37-jarige man uit dezelfde gemeente.

Deze laatste reed in de rechter flank van de auto van de 22-jarige man toen deze de bocht in draaide. Beide voertuigen raakten flink beschadigd en moesten worden afgesleept. De twee bestuurders kwamen met de schrik vrij.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (31-10-2010 om 15:14)
Dan heeft de 22 jarige bestuurder heel veel geluk,want in de flank is er geen kreukelzone aanwezig en komt de andere auto dus een behoorlijk eindeje naar binnen, gelukkig niks ernstigs,blik is vervangbaar mensen niet