Veel vernielingen in Vlissingen

Toegevoegd: 31-10-2010, 18.37 uur

Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de nacht van zaterdag op zondag werden in en om het centrum van Vlissingen diverse vernielingen aangericht.
 
Op de Commandoweg trof de politie een personenauto, waarvan de ramen waren vernield en waarvan binnen alle kabels kapot waren getrokken.

Op de Koningsweg werd een slagboom van de brug afgebroken, in de Spuistraat werden dranghekken op de weg gezet en een aantal bloembakken, ter hoogte van de bioscoop, omgegooid/leeggegooid op de rijbaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Politie agent (1-11-2010 om 09:55)
Ermoet meer polite op straat komen en niet bezuinigen op de politie de regering weet niet waar ze mee bezig zijn bezuinigen bezuinigen dit is mooi voorbeeld dat ze niet op de politie moeten bezuinigen
Mar (1-11-2010 om 06:30)
Ik vind ook dat er cameratoezicht moet komen! Ben zelf al een paar keer de dupe geweest van dit soort praktijken, en ik ben het eerlijk gezegd spuugzat.Ik werk niet om de vernielzucht van dit soort lieden te sponsoren!
Wimpie (31-10-2010 om 19:06)
Weer een bewijs dat er s nachts geen controle is We betalen zoveel belasting dat iedere burger een eigen agentje voor de deur kan hebben, maar ja wat gebeurt er met het geld
Vlissinger (31-10-2010 om 18:54)
Tyd voor camera toezicht netzoals in bergen op zoom /goes etc..
Nanda (31-10-2010 om 18:54)
Ach dat was nog niet alles er werd zelfs vuurwerk afgestoken omgeving bioscoop,tja was ook motorcros de volgende dag.............