Auto's compleet vernield in Mburg

Toegevoegd: 31-10-2010, 18.52 uur

Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Op de parkeerplaats van de Mortiereboulevard in Middelburg werden zaterdagavond vernielingen aangericht aan twee auto's en twee fietsen.

Van één van de auto's waren ruiten en spiegels vernield en er zaten deuken in het dak en in een van de portieren. Diverse goederen uit de auto lagen verspreid over het terrein.

De andere auto en de twee fietsen hadden eveneens diverse beschadigingen/vernielingen opgelopen. Er zijn geen schadebedragen bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ikje (1-11-2010 om 18:32)
De catergorie petjes die jaap bedoeld word steeds erger en wij maar tobbelen en hard werken en met onze zuur verdiende centjes trots zijn op die auto waar je hard voor gewerkt heb kom je trug istie compleet vernield door dit 'tuig' zo mag je ze tog noemen neem ik aan
Boris (1-11-2010 om 15:37)
M-burger@ maar weet wel dat jij en ik voor die kosten op moeten draaien als ze in de petoet zitten, ze kunnen beter de schade van de voertuigen betalen, daar hoef ik en jij niet taan mee te betalen.
A. (1-11-2010 om 13:26)
Ik stel voor om daar camera's op te hangen. (in MediaMarkt staan er genoeg :P ). Soms als ik daar kom zie ik het terrein vol bandensporen. Ook heb ik er wel eens glas zien liggen. Fijn voor als je je auto daar parkeert, dan geeft t wat meer veilgheidsgevoel. Of terrein afsluiten met slagbomen oid?
Mar (1-11-2010 om 12:07)
In Vlisingen zijn er wel coffeshops en gebeuren dit soort dingen net zo vaak, zo niet vaker. Dit weekend was het ook weer raak. Ik word er zo langzamerhand kotsziek van; ik werk niet om de vernielzucht van dit tuig te sponsoren! Veel meer blauw op straat, en plaats maar camera's.
Jaap (1-11-2010 om 11:25)
Het toezicht ontbreekt ook op de parkeerplaats aan de andere kant bij b.v. de Mediamarkt. Nu er geen coffeeshops meer open zijn is de handel voor een deel hier naar toe verplaatst. Let maar eens op, veel gepimpte auto's enveel bestuurders met petjes op.
M-burger de zelfde van 31-10-2010 om 1859 uur (1-11-2010 om 09:41)
Ik weet een hangplek voor dat tuig in het gebouw van torentijd daar horen ze een tijdje thuis en gratis kost en inwoning op de kop af