Dronken vrouw is rijbewijs kwijt

Toegevoegd: 31-10-2010, 19.01 uur

Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - In de Paul Krugerstraat in Vlissingen heeft de politie zondag rond 02.00 uur een 23-jarige Middelburgse automobiliste betrapt voor het rijden onder invloed.
 
De vrouw had meer dan 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken.

Het rijbewijs van de vrouw in ingevorderd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
@ klaas vaak (2-11-2010 om 15:55)
Ik hoop niet voor je dat je iemand uit mijn omgeving aanrijdt met je drank achter het stuur op. Maar doe maar lekker stoer, ik hoop dat je jezelf kapot rijd tegen een boom, mensen met drank op achter het stuur verdienen niet beter!
Promo (2-11-2010 om 12:06)
@ Klaas, je krijgt van iedereen de wind van voren. Ik ben het met die iedereen eens. Ik drink al helemaal niet, dus ook niet als ik moet rijden en dat jij dat risico neemt moet je zelf weten... Hopelijk denk je er ook zo over als je er 1 aanrijdt met drank op en de verzekering niet uitbetaald.....
Bert (2-11-2010 om 10:16)
Geen bob maar bert! bezopen en rijd toch!
CRB (2-11-2010 om 08:04)
Klaas wat een DOMME opmerkiing. Natuurlijk doet niet IEDEREEN dat weleens. Ik ben vaak lekker wezen stappen vroeger maar heb NOOIT gereden als ik dat deed. Zelfs niet met maar een pilsje op. Het kan niet en het mag niet, je kan iemand namelijk hardstikke dood rijden!
PP (1-11-2010 om 21:25)
@klaas Dat jij het doet wil niet zeggen dat iedereen het doet. Ik heb in de 1e week van mijn rijbewijs een dronken dorpsgenoot voor mij tegen een boom zien rijden. En als je vier gasten uit elkaar getrokken in een auto zie liggen, dan drink je niet meer als je gaat rijden. Maar goed, niet doen dus
Klaas (1-11-2010 om 19:21)
Bobbertje ja je zoon doet het nu niet maar geloof maar dat dat nog komt, iederen stap wel is met alcohol achter het stuur. ik zelf doe het ook maar met mate en nog nooit gepakt sinds me rijbewijs.