Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeluk Souburg

Toegevoegd: 02-11-2010, 15.24 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - Bij een aanrijding tussen een fietster en een scootmobiel zijn maandagmiddag in Oost-Souburg een 11-jarig meisje en een 78-jarige man lichtgewond geraakt.

Het 11-jarig meisje fietste rond 14.35 uur in een groep op de Middenhofsingel in Oost-Souburg. Van rechts kwam de 78-jarige man op zijn scootmobiel uit de Haaksbergenstraat. De man wilde rechtdoor de kruising op rijden en zag de groep fietsers over het hoofd. De groep fietsters verleende geen voorrang aan de 78-jarige man.


De 78-jarige man kwam in botsing met de 11-jarige fietster. Beiden kwamen ten val en de andere fietsers van de groep reden tegen hen aan. De man en het meisje raakten hierbij beiden lichtgewond. Een ter plaatse gekomen ambulance bracht het 11-jarige meisje naar het ziekenhuis. De 78-jarige man is op eigen gelegenheid naar zijn huisarts gegaan.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Natas (4-11-2010 om 05:40)
Ach een fietser kan ook schuld hebben,heb zelf meegemaakt als automobilist,ze kreeg mooi de schuld en terecht.mensen zo makkelijk werkt het niet hoor.
Fietser (3-11-2010 om 19:13)
Voorrang moet je krijgen, niet nemen. Een groep fietsende scholieren letten niet zo goed op, houd gewoon rekening met ze. Als die man even geduld had gehad en zelf ook had opgelet was dit niet gebeurd. Maar een ongeval zit nu eenmaal in een klein hoekje en de wet beschermt de 'zwakke' weggebruiker!
Hans (3-11-2010 om 13:24)
Er staat ook duidelijk in het stukje dat de man de fietsers over het hoofd zag. Gelukkig reed ie in een scootmobiel en niet in een auto. Allemaal evenveel schuld lijkt mij
John (2-11-2010 om 23:21)
Afschaffen die fietsers bescherming ! Ook al heb je geen voorrang op de fiets , Gewoon maar niet uitkijken , want we worden toch wel beschermd..
Cookie-instellingen beheren