Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Nieuwe arrestatie mishandelingszaak

Toegevoegd: 02-11-2010, 16.39 uur
Door: Roland de Jong
OOST-SOUBURG - De poliitie heeft dinsdagochtend een nieuwe verdachte aangehouden in de zaak van een mishandeling in Oost-Souburg.

Op woensdag 27 oktober werd in de Spoorstraat een 17-jarige Middelburger mishandeld. Hij liep een gat in zijn hoofd en een gezwollen gezicht op. Na de vechtpartij werden al enkele verdachten opgepakt. Het ging om twee 17-jarige jongens uit Oost-Souburg en één 18-jarige jongen uit Oost-Souburg. De twee 17-jarigen werden dezelfde dag nog aangehouden. De arrestatie van de 18-jarige volgde op de vrijdag die volgde.


Volgens de politie is inmiddels tijdens het onderzoek naar voren gekomen dat ook nog een vierde verdachte betrokken was bij de openlijke geweldpleging. Het gaat om een 16-jarige jongen uit Oost-Souburg. Hij is vanochtend in zijn woning aangehouden. De jongeman is inmiddels verhoord en in bewaring gesteld.

De 18-jarige jongen uit Oost-Souburg die eerder werd aangehouden werd na verhoor dezelfde dag nog weer vrijgelaten. De andere twee verdachten, twee 17-jarige jongens uit Oost-Souburg, zitten nog in bewaring. De politie heeft de zaak nog in onderzoek.

Zie ook:
- Drie aanhoudingen voor mishandeling (29-10-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren