Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 10 km

Politie linkt man aan diefstallen

Toegevoegd: 03-11-2010, 11.29 uur
Door: Roland de Jong
BRESKENS - De politie heeft een 22-jarige man uit de gemeente Sluis aangehouden voor inbraken in vakantiewoningen in Breskens.

De man bekende twee inbraken in vakantiewoningen en een insluiping in een woning. Er werden bij de inbraken diverse goederen weggenomen waaronder een laptop en een televisie. De politie kwam de man op het spoor toen hij op 25 oktober werd aangehouden voor de diefstal van een pak koffie uit de keuken van een camping in Breskens.


Tijdens het eerste verhoor bekende hij dat hij op de dezelfde camping een televisie had weggenomen en ook een fiets had gestolen. Uit verder onderzoek bleek hij dus ook verantwoordelijk te zijn voor de inbraken in de vakantiewoningen. De 22-jarige man is in verzekering gesteld in afwachting van het onderzoek.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bressiaanse (4-11-2010 om 13:42)
Robert ben je een vriendje van deze jongeman ofzo? Sommige jongeren zijn al zo en kunnen en/of willen niet veranderen! Laat maar lekker brommen misschien knapt ie er van op.
Robert (3-11-2010 om 18:46)
Als ze deze jongen gewoon een keer helpen, komt het goed. Nu zie je wat er van komt om geen hulp aan deze jongen te geven. Hopelijk wordt hij nu wel geholpen
Cookie-instellingen beheren