Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 5 km

Grote controle sHeerenhoek

Toegevoegd: 03-11-2010, 17.01 uur
Door: Roland de Jong
'S-HEERENHOEK - De politie heeft dinsdag in samenwerking met de Belastingdienst een verkeerscontrole gehouden op de Sloeweg in 's-Heerenhoek.

De Belastingdienst en de politie controleerden tussen 09.30 en 16.00 uur. Er werd ook gebruikt gemaakt van een zogeheten ANPR-scanauto. Voor de Belastingdienst leverde de scanauto een aantal 'hits' op van mensen die nog betalingen (vorderingen) hadden openstaan.


Hoe groot het totale bedrag aan vorderingen precies is, is nog niet bekend. Wel is bekend dat er elf auto's in beslag zijn genomen. Drie daarvan zijn afgevoerd. Twee personen hebben de achterstallige belastingschuld direct betaald. De politie deelde

ook enkele bekeuringen uit. Eén iemand belde niet handsfree. Drie mensen hadden te donkere ruiten, twee anderen droegen geen autogordel en ook reden er drie mensen in een overzekerde auto rond. Verder reden twee mensen met een verlopen APK.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Janneman (5-11-2010 om 18:09)
Prima!!!!! Keihard aanpakken die handel.
Bart Traas (4-11-2010 om 10:54)
Wie zonder zonde is werpte de ergste steen, Dus als je niet weet waar de klok hangt, moet je ook geen appels vergelijken. Zeker niks beters te doen?
Maik (4-11-2010 om 09:54)
Beste meneer van Gurp, Wat een domme reactie, dit is appels met peren vergelijken. Wat heeft deze controle met Thermphos te maken, of heeft u misschien zelf wat te verbergen?! En als u zich wilt uitlaten over iets, waar u geen verstand van heeft, zorg er dan voor dat u de naam juist spelt!!
J.j. van Gurp (4-11-2010 om 07:13)
Afgelopen dinsdag reed ik daar ook langs en als je dan kijk hoeveel politie en andere mensen er aan meewerkten, dan vraag ik mijn eigen af of dit wel rendabel is, zij kunnen beter, binnen of buiten op het terrein van Thermfos gaan staan zoals gisteren, en kijken wat er uit de schoorstenen komt.
Zeeuwse (3-11-2010 om 21:06)
Inhaalslag van onze Zeeuwse Politie is begonnen..............Mensen let goed op de regels, want het bonnenboekje moet nog vol!!!
ROYYYY (3-11-2010 om 19:21)
Zo gelukkig zeg. Nu is Nederland weer een stuk veiliger. Hulde, hulde.
Cookie-instellingen beheren