Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 23 km

Busje rijdt door na ongeluk letsel

Toegevoegd: 04-11-2010, 14.34 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 71-jarige Terneuzenaar is woensdagmorgen in zijn woonplaats ten val gekomen toen hij werd geraakt door een bedrijfsbusje.

Hij  fietste woensdag rond 11.00 uur ter hoogte van de telefooncel in de Schoolstraat in Terneuzen. Van rechts kwam een busje aangereden, uit een richting waar hij niet uit mocht komen. Vervolgens raakte de fietser met zijn rechterarm het busje en kwam ten val. Het busje is doorgereden. Door een getuige is gezien dat het een busje van de Delta betrof.


In eerste instantie leek het letsel mee te vallen met het letsel, maar de man kreeg later toch last. Hij is vandaag naar het ziekenhuis gegaan. Daar bleek dat hij zijn pols had gekneusd. Ook had de man last van zijn knie. De politie is op zoek naar de bestuurder en naar eventuele getuigen van het ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Elise (4-11-2010 om 17:50)
Als dat een busje was van Delta moet het toch niet moeilijk zijn om uit te vinden wie daar in reed op die tijd, men zal toch wel weten waar iemand van t personeel heen ging>\?
Chicka68 (4-11-2010 om 17:36)
Wat zijn er toch ongelooflijk slechte, lage, nare mensen! Regels overtreden, een man aanrijden en doorrijden. Wat gebeurd dit toch vaak! Heel laag en laf om niet je verantwoording te nemen Delta-mijnheer. Van mij mag je naar Torentijd. En dan niet voor even! Z*k!!! Sterkte voor het slachtoffer.
Jan (4-11-2010 om 16:36)
Dat is toch niet zo moeilijk te vinden dan even naar de delta bellen en vragen wie er om deze tijd in terneuzen reed wel laf om door te rijden en dom ook met zo'n herkenbare auto
Anja (4-11-2010 om 16:18)
Wat vreselijk laf om door te rijden .Hij zal weten dat hij goed fout zit en hoopt dan dat niemand het gezien heeft Ik hoop dat iemand het gezien heeft en het kenteken heeft genoteerd zodat hij zijn straf niet zal ontlopen!!!!!
Rien van der Wekken (4-11-2010 om 15:54)
Zozo dat is goede reclame. Die gaat vast vertellen dat hij niks van het ongeluk gemerkt heeft.
Peter (4-11-2010 om 15:41)
Als het idd een busje van de Delta was, moet toch te achterhalen zijn welke dit dan was.
Cookie-instellingen beheren