Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 14 km

Busje rijdt door na ongeluk letsel

Toegevoegd: 04-11-2010, 14.34 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 71-jarige Terneuzenaar is woensdagmorgen in zijn woonplaats ten val gekomen toen hij werd geraakt door een bedrijfsbusje.

Hij  fietste woensdag rond 11.00 uur ter hoogte van de telefooncel in de Schoolstraat in Terneuzen. Van rechts kwam een busje aangereden, uit een richting waar hij niet uit mocht komen. Vervolgens raakte de fietser met zijn rechterarm het busje en kwam ten val. Het busje is doorgereden. Door een getuige is gezien dat het een busje van de Delta betrof.


In eerste instantie leek het letsel mee te vallen met het letsel, maar de man kreeg later toch last. Hij is vandaag naar het ziekenhuis gegaan. Daar bleek dat hij zijn pols had gekneusd. Ook had de man last van zijn knie. De politie is op zoek naar de bestuurder en naar eventuele getuigen van het ongeval.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Mar (4-11-2010 om 15:40)
Als de busjesbestuurder de aanrijding gemerkt heeft (en dat moet toch wel zou je denken) hoeft hij niet meer naar de cursus"hoe lomp kun je zijn". Bij deze cum laude geslaagd.
Charlo (4-11-2010 om 15:34)
9 vd 10 keer als het een werkbusje betreft heeft de baas er geen boodschap aan. ze vinden het blijkbaar normaal dat hun ervoor aangezien worden. vind het nogal wat als je iemand aanrijd en niet het fatsoen heb om je over die persoon te ontfermen, ook als het niet jouw schuld is.maar ja,wie ben ik...
Pedro (4-11-2010 om 15:13)
Doorrijden na aanrijding is een misdrijf. Oppakken die chauffeur van die bus. Even zoeken op de personeelslijst van Delta NV en klaar is Kees.
Johan (4-11-2010 om 14:54)
Schofterag bah een oude man laten liggen hopen dat hij snel gepakt word ook uit de goede naam van delta bah bah bah te triest voor worden laffardts sterkte aan de 71 jarige slachtoffer
Cookie-instellingen beheren