Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Busje rijdt door na ongeluk letsel

Toegevoegd: 04-11-2010, 14.34 uur
Door: Roland de Jong
TERNEUZEN - Een 71-jarige Terneuzenaar is woensdagmorgen in zijn woonplaats ten val gekomen toen hij werd geraakt door een bedrijfsbusje.

Hij  fietste woensdag rond 11.00 uur ter hoogte van de telefooncel in de Schoolstraat in Terneuzen. Van rechts kwam een busje aangereden, uit een richting waar hij niet uit mocht komen. Vervolgens raakte de fietser met zijn rechterarm het busje en kwam ten val. Het busje is doorgereden. Door een getuige is gezien dat het een busje van de Delta betrof.

In eerste instantie leek het letsel mee te vallen met het letsel, maar de man kreeg later toch last. Hij is vandaag naar het ziekenhuis gegaan. Daar bleek dat hij zijn pols had gekneusd. Ook had de man last van zijn knie. De politie is op zoek naar de bestuurder en naar eventuele getuigen van het ongeval.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Anoniem (5-11-2010 om 10:30)
Natuurlijk is dat uit te zoeken.. En de politie neemt vanzelf wel contact op.. Maar niemand weet hoe of wat er gebeurd is, misschien heeft hij het wel niet gemerkt.. Ik kan me niet voorstellen dat hij expres iemand aanrijdt en doorrijdt..
Stoere sterke boddybiulder (5-11-2010 om 09:42)
Het busje de doorgangbelemmeren en kenteken noteren dan kunnen ze niet weg vluchten de menssen zijn geneigt om niet het kenteken te noteren vooral doen dus niet vergeten
Ik (4-11-2010 om 21:18)
Misschien heeft deze bestuurder helemaal niet door gehad dat er een fietser tegen zijn bus is opgereden. Als je in een bus rijdt van je bedrijf, denken jullie dan echt dat je "gewoon"door gaat rijden.....kom op................Met de vinger wijzen gaat jullie wel heel gemakkelijk af
Jack (4-11-2010 om 19:51)
Er bestaan meerdere bedrijven met de naam ''Delta''. Is het misschien een busje van Delta gasservice geweest ?? Dat is dus een heel ander bedrijf dan Delta nv. Veel mensen vergissen zich hier in. Delta gasservice en Delta nv hebben helemaal niks met elkaar te maken. Beterschap fietser !
Marcel (4-11-2010 om 19:36)
Nou sturen jullie wel aan op bewust doorrijden maar ik heb het met de vrachtwagen gehad dat ikeen spiegel van een auto eraf gereden had en ik het pas in de avond merkte aan een diepe kras in de oplegger
Arthur (4-11-2010 om 18:14)
Poehpoeh, allemaal nogal rechtertjes aan het woord hier... als je in een busje alleen maar iemand zijn arm raakt is het heel goed mogelijk dat je daar als bestuurder niks van merkt en dus gewoon door rijdt. Beterschap voor de fietser.