Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 14 km

Onderzoek naar vier woninginbraken

Toegevoegd: 05-11-2010, 09.39 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG -  De politie is een onderzoek gestart naar aanleiding van woninginbraken in Poortvliet, Yerseke en Axel.

Gisteren en eergisteren werd er door bewoners ontdekt dat er was ingebroken in twee woningen in de Burgemeester van Doornstraat in Poortvliet. De daders hebben deuren opengebroken om de panden binnen te komen. Uit beide woningen werden sieraden weggenomen. De woningen werden doorzocht. De technische recherche van de Zeeuwse politie gaat onderzoek doen in de woningen. Er wordt gekeken of de daders sporen hebben achtergelaten.


Ook in Yerseke werd ingebroken in een woning. Dit gebeurde aan de Ambachtsherenlaan. De inbraak heeft plaatsgevonden tussen 15.00 donderdagmiddag en 22.00 uur donderdagavond. Ook hier werd een deur geforceerd om de woning binnen te komen en ook bij deze inbraak werden sieraden meegenomen.

Betrapt
In Axel, in de Burchthof, was een bewoner van een woning vroeg naar bed gegaan. Rond 20.30 uur donderdagavond werd hij wakker van geluiden in zijn woning. Hij ging zijn bed uit en trof twee onbekende mannen aan in zijn woning. De bewoner is achter de mannen aangerend, want die vluchtten natuurlijk meteen toen zij oog in oog met de bewoner stonden.

De bewoner heeft de politie in kennis gesteld van de inbraak. Agenten hebben nog een zoekslag gemaakt naar de inbrekers. Er kwam zelfs een diensthond aan te pas, maar de inbrekers konden niet meer achterhaald worden. Uit de woning in Axel is niets vermist.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Piet (5-11-2010 om 12:26)
Wat ik zo raar vind is dat er staat van er kwam ZELFS een diensthond aan te pas..Dat is toch maar de normaalste zaak van de wereld? Alles op alles zetten om een inbreker te betrappen en niet net zoals paar dagen terug in terneuzen de dader weg laten rijden. Alle middelen om het doel te bereiken
Cookie-instellingen beheren