Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Arrestaties in zaak dode Vlissinger

Toegevoegd: 06-11-2010, 10.57 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - De politie heeft twee personen opgepakt in verband met het overlijden van de 36-jarige Joost van der Linden vorige maand in Vlissingen. Dat is zojuist bekend gemaakt.


Van der Linden werd maandag 11 oktober dood aangetroffen in een woning aan de Dortsmansstraat in Vlissingen. Dat gebeurde nadat alarm was geslagen over een gaslucht bij het pand. De technische recherche startte direct een groot onderzoek maar de doodsoorzaak kon niet direct worden achterhaald. Daarom werd sectie verricht. Ook hieruit kwam echter geen duidelijke doodsoorzaak naar voren.

De politie heeft nog steeds geen uitsluitsel gegeven over de oorzaak van het overlijden van de man. Wel is vandaag dus bekend gemaakt dat er in verband met de zaak gisteren twee verdachten zijn aangehouden. De geruchten dat Van der Linden om het leven is gebracht, lijken daarmee helaas waarheid te worden. De verdachten, een  25-jarige vrouw en een 43-jarige man, beiden afkomstig uit Vlissingen, zijn gisteren opgepakt in Eindhoven.

De verdachten worden maandag voorgeleid voor de rechter commissaris. In het belang van het onderzoek wil de Zeeuwse politie geen verdere mededelingen over de zaak doen.

Zie ook:
13/10/2010: Identiteit dode man bekend
12/10/2010: Politie: 'Doodsoorzaak onbekend' 
12/10/2010: Dode gevonden in woning Vlissingen


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ons kent ons (7-11-2010 om 10:18)
Beste Kees, ik geef toe dat Vlissingen geen beste naam heeft op dit moment. Dat komt omdat Vlissingen alerlei opvangmogelijkheden heeft voor daklozen, drugsverslaafden, enz.. Veel ellende heeft hiermee te maken. Ik ben niet tegen opvang, maar laat iedere gemeente dan voor zijn eigen mensen zorgen.
Kees (6-11-2010 om 12:36)
Och..weer in Vlissingen zeker?
Vlissinger (6-11-2010 om 11:07)
Verschrikkelijk, maar goed dat er nu mensen zijn opgepakt. Hopelijk kan het boek straks definitief dicht. Roept wel de vraag op wat er nu precies is gebeurd en waarom Joost dood moest.
Cookie-instellingen beheren