Weerbericht:
Vannacht opklaringen, vooral morgen overdag enkele buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Gewonden bij ongeval St Annaland

Toegevoegd: 06-11-2010, 20.18 uur - Update: 08-11-2010, 10.53 uur
Het ongeval op de Oude Zeedijk bij Sint-Annaland
Het ongeval op de Oude Zeedijk bij Sint-Annaland
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Manfred Berrevoets

SINT-ANNALAND - Bij een ongeval op de Oude Zeedijk (N658) bij Sint-Annaland zijn zaterdagmiddag twee personen gewond geraakt.
 
Een 45-jarige vrouw uit de gemeente Tholen verleende geen voorrang aan een 47-jarige Tholenaar. Hierdoor ontstond een aanrijding. De 47-jarige man kwam vol in de flank van de auto van de 45-jarige vrouw terecht.  De personenauto kwam door de klap in de naast gelegen sloot te stilstand. De brandweer is ingezet om het personeel van de ambulance te assisteren.

In eerste instantie is de vrouw met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis. Daar bleek echter dat de vrouw twee gekneusde heupen had opgelopen en thuis mocht herstellen.

De bestuurder van de personenauto is door de brandweer en het ambulancepersoneel uit de auto gehaald. Het slachtoffer is per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

De brandweer heeft na het ongeval het wegdek gereinigd. De auto's zijn weggesleept door een bergingsbedrijf. Het verkeer werd tijdens het ongeval en de bergingswerkzaamheden omgeleid. Tegen de vrouw wordt proces-verbaal opgemaakt.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750