Weerbericht:
Zonnig en warm zomerweer
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Dronken man rijdt meisje aan

Toegevoegd: 07-11-2010, 18.03 uur
Door: Manfred Berrevoets
VLISSINGEN - Zondag is het rijbewijs ingevorderd van een bestuurder van een personenauto in Vlissingen.

De 23-jarige Vlissingse bestuurder reed op de Bloemenlaan in Vlissingen rond 04.00 uur een 17-jarige meisje aan dat met haar fiets stond te wachten op de hoek van de J. Israelslaan/Bloemenlaan.

Bij een blaastest bleek dat de (beginnend) bestuurder alcohol had genuttigd waarna zijn rijbewijs is ingevorderd. Het Vlissingse meisje is vermoedelijk van achteren aangereden en op de motorkap terecht gekomen.
 
Zij is naar de HAP gebracht voor onderzoek. Zowel de fiets als de personenauto zijn beschadigd.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Patricia (8-11-2010 om 20:18)
Lief zus hoop dat je snl weer beterword ilovejou xx je zusjee
Bert (8-11-2010 om 13:56)
Rijbewijs innemen,auto verbeurd verklaren, of inzetten voor de gemeenschap. Nooit meer rijbewijs laten halen. Dan leert iedereen het wel af om met drank op te rijden.
Willem (8-11-2010 om 05:18)
Daar gaan we weer: NET zijn rijbewijs en meteen dronken achter het stuur. dus hij is duidelijk niet in staat zich te gedragen. rijbewijs invorderen en nooit meer teruggeven. zulke idioten leren het nooit en zijn een gevaar op de weg. ik hoop dat het meisje geen ernstig letsel heeft opgelopen.
Wietse (7-11-2010 om 21:55)
Die mafketel mag van mij kapot vallen! maar goed, rijbewijs nooit meer terug geven is een "bravere" manier om hem te vertellen dat t een waardeloos stuk vreten is die geen roze pasje verdient!
Fred (7-11-2010 om 18:51)
Is simpel wie met drank oprijd rijbewijs kwijt en ook niet terug geven gewoon niksa proces drank op kwijt klaar WIE NUCHTER RIJD DE DOOD VERMIJD
DD (7-11-2010 om 18:37)
Deze bestuurder is geen rijbewijs waard. Afnemen en voortaan laten lopen of fietsen.