Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later enkele buien. Vrijdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Jongen (14) lastig gevallen door man

Toegevoegd: 07-11-2010, 18.15 uur
Door: Manfred Berrevoets
POORTVLIET - De politie Zeeland zoekt getuigen van een opmerkelijk voorval dat donderdag rond 16.30 uur plaatsvond in de Priestermeetpolder in Poortvliet.

Een 14-jarige jongen fietste het fietstunneltje in nabij de Kleine Dijk. Een man die zich in de tunnel bevond dwong de jongen te stoppen en vroeg hem mee te gaan. Toen de man de jongen vastpakte kwam er een wielrenner voorbij waarop de man de jongen losliet.
 
De 14-jarige schopte de man en kon toen ontkomen. De man was geheel in het zwart gekleed, had een capuchon op en droeg een zwarte bivakmuts. De man rende weg richting Oud-Vossemeer.

De politie is op zoek naar getuigen en in het bijzonder naar de passerende wielrenner die een shirt met het opschrift 'Rabobank' droeg. Getuigen of personen die meer weten van dit voorval kunnen bellen naar 0900-8844 of zich melden bij het politiebureau.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
...! (8-11-2010 om 17:54)
@politiek: dat slaat nergens op, zonder die wielrenner had de politiek hem verjaagd zeker ? in deze situaties mag een burger best ingrijpen ! zoveel kansen krijg je niet om deze figuren te betrappen tog? en die wielrenner had hem beter mishandeld of gecastreerd met zijn fietspomp. m.v.g.
Zeeuw74 (8-11-2010 om 11:28)
Helemaal met RicoB eens. Raar dat de wielrenner niets deed, ook al durf je niet te stoppen, bel dan 112 als je zo'n gemaskerde man een kind beet ziet pakken! Ik hoop van harte dat ze die vent pakken, je durft je kinderen toch niet meer ergens heen te laten gaan?
Gm (8-11-2010 om 11:23)
Kom op Geert ook dit soort uitschot aanpakken en goed ook!!!!! die schoft heeft duidelijk een enorm gebrek. Gebrek aan verstand.....
Rico b (8-11-2010 om 09:08)
Begrijp die wielrenner zelf niet? als je toch een vreemde man zo gekleed in tunneltje ziet met een kind vast stop je toch? of bel je verder de politie als je bang ben, maar zet geen tandje bij met een twijfelende gedachten. nu is het goed afgelopen maar had ook anders kunnen zijn.
Politiek (8-11-2010 om 06:31)
De politiek moet dit aanpakken, niet de inwoners zelf, iedere ploert krijgt hier in Nederland maar een aai over zijn bol.
Fam (7-11-2010 om 19:38)
Geef u kinderen alstublieft mee, dat ze met elkaar naar huis of naar school moeten fietsen, in een groep ben je minder kwetsbaar, we hopen dat de dader gauw achterhaald kan worden, er liggen nog tips over een pedofiel die zich af en toe op het eiland bevind bij de politie, navraag is niet verkeerd!