Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
70 files van totaal 278 km

Politie onderzoekt vier inbraken

Toegevoegd: 08-11-2010, 10.45 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - De politie is een onderzoek gestart naar een reeks van inbraken in Middelburg, Zonnemaire en Tholen. In die laatste plaats werden twee inbraken gepleegd in één straat.

Tussen 4 november 10.00 uur en 7 november 15.45 uur werd ingebroken in een woning aan de Van Borsselenstraat in Middelburg. Door een raam te forceren is/zijn de dader(s) de woning binnengekomen. Uit de woning zijn sieraden weggenomen evenals zilveren serviesgoed.


Bij een woninginbraak in Zonnemaire zondag zijn een onbekend geldbedrag en sieraden buitgemaakt. De woning ligt aan de Julianastraat en de inbraak is gepleegd tussen 16.30 en 20.00 uur.

Op het Achtererf in Tholen werd zondag in twee woningen ingebroken. De inbraken zijn gepleegd tussen zondag 16.00 en 19.00 uur gepleegd. In één woning is nog niet bekend wat er allemaal weg is, maar in de andere woning zijn sieraden weggenomen. Vermoedelijk zijn bij allebei de woningen ramen geforceerd om binnen te komen.

De Zeeuwse politie gaat buurtonderzoek doen in de buurt van de getroffen Thoolse woningen. De technische recherche is ook betrokken bij de onderzoeken.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
P (8-11-2010 om 12:33)
En al die andere inbraken dan? Hoe zit het met die onderzoeken?
Cookie-instellingen beheren