Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
22 files van totaal 69 km

Dodelijk ongeluk in Middelburg

Toegevoegd: 08-11-2010, 18.40 uur - Update: 08-11-2010, 20.57 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - Op de Nieuwe Vlissingseweg tussen Middelburg en Vlissingen heeft zich vanavond een zeer ernstig ongeluk voorgedaan. Een 68-jarige man uit Middelburg is om het leven gekomen. Dat heeft de politie bevestigd.

Even voor zes uur kwamen op de Nieuwe Vlissingseweg, de N661, twee voertuigen met elkaar in botsing. Bij de aanrijding waren een personenauto en een invalidenwagentje betrokken. De man uit het invalidenvoertuig is enige tijd gereanimeerd, maar is uiteindelijk ter plekke overleden.
 
De brandweer van de post Stromenweg in Middelburg is ter plekke geweest om te assisteren. Ook de traumahelikopter uit Nijmegen is ter plaatse geweest.


Eind september kwam bij een ongeluk op de Nieuwe Vlissingseweg in Middelburg ook al iemand om het leven. Toen reed een personenauto achterop een paardenkoets.


Foto's


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Alkien (9-11-2010 om 15:44)
Allereerst mijn medeleven voor de nabestaanden. Ik heb alle reacties zitten lezen. Maar ook ik ben van mening dat de 45 km wagentjes daar niet horen. Mn man is Trucker.2x per avond/nacht rijd hij daar. Ook mn man moet wel eens volop in de remmen daar. Levensgevaarlijk, want als hij remt..met zn trailer dan schaart hij, en neemt nog veel meer dan alleen een invalidewagentje. Ik hoop dat de zowel de politie als de gemeente eens om de tafel gaan zitten, om dit voortaan te voorkomen.
Cor van Leeuwen (9-11-2010 om 15:44)
In eerste instantie mijn medeleven met de nabestaanden van deze man, echter als koetsier wil ik even reageren op de reactie dat daar langzaam verkeer niet thuishoort, waar dan? als we op een ventweg rijden kunnen we net zo goed stil gaan staan met de geparkeerde auto's en rondrazende brommers,
TM (9-11-2010 om 14:02)
Allereerst, heel erg veel sterkte voor de familie, Heel erg dat dit moest gebeuren. Gezien alle op- en aanmerkingen, is er iemand van jullie die deze probleemweg al eens heeft aangekaart bij VEILIG VERKEER NEDERLAND, of hier in Zeeland of de lokale overheid??? Dat helpt misschien meer dan klagen.
PP (9-11-2010 om 13:46)
Mijn oprechte medeleven aan de nabestaanden. Zoals ik eerder al in andere reacties heb gezegd, anticiperen is het woord. Anderzijds zou het mij verstandig lijken om bv net als bij tractors een oranje 3hoek te verplichten valt soms lastig te zien het verschil tussen een Fiat of een Microcar
Corne (9-11-2010 om 13:29)
Ten eerste veel sterkte toe gewenst aan de na bestaande. rij zelf vaak met een trekker en zie vaak genoeg gevaarlijke situaties. Wat ik me alleen afvraag waarom hebben die scootmobielen geen LRV (langzaam rijdend verkeersbord) zoon drie hoek net als bij een trekker? het valt wel meer op!!! Corné
Annet (9-11-2010 om 13:18)
@ Loes en Jan B als er in iedere provincie een trauma heli moet staan met bemanning dan word de zorg helemaal onbetaalbaar. Nederland is echt niet zo groot dat je uren op een heli moet wachten. Maar als er volgens jullie hier gebrek is aan een trauma heli ga dan alvast maar sparen zodat de kosten gedekt kunen worden. Gaan de kosten van de zorg met honderden euro`s naar boven of wil je degene die hem nodig heeft laten betalen?
Cookie-instellingen beheren