Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later enkele buien. Vrijdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Boetes bij verkeerscontrole Terneuzen

Toegevoegd: 08-11-2010, 23.20 uur
Door: Manfred Berrevoets
TERNEUZEN - De politie Zeeland heeft na klachten van omwonenden met betrekking tot bromfietsen een verkeerscontrole gehouden op de Wielingenbaan in Terneuzen.
 
Er zijn 16 bromfietsen gecontroleerd op een rollertestbank waarvan er vier de maximum snelheid overschreden.

Ook enkele automobilisten werden bekeurd. 1x voor het niet dragen van een autogordel. 1x voor het overschrijden van het aantal decibellen en 1x vanwege het verlopen van de APK.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Henk (10-11-2010 om 20:42)
En nu ook eens optreden bij ECHTE problemen en niet alleen maar omdat het geld oplevert. Wordt ook een beetje moe van al die zeikers die niets anders te doen hebben dan hele dagen alleen maar klagen.
Harry (9-11-2010 om 19:44)
Nu wordt er tenminste ├ęcht opgetreden naar aanleiding van klachten. Brommertjes tot een pakketje laten persen en hup... op de fiets. Gaat vanzelf over....
Inwoner terneuzen (9-11-2010 om 14:59)
Toch raar dat in 't buitenland precies de zelfde scooters 70 km/uur rijden, maar hier in nederland zou dat niet kunnen vanwege de contructie !! Ook erg jammer dat veel automobilisten scooters liever 60 dan 45 zien rijden! (op een 60 km weg!)