Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
5 files van totaal 19 km

Grote bromfietscontrole Middelburg

Toegevoegd: 10-11-2010, 21.27 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Woensdag werd er tussen 07.30 en 15.30 uur door de Politie Zeeland een uitgebreide bromfietscontrole gehouden op verschillende locaties in Middelburg en omgeving.

Tijdens deze controle werd er gebruik gemaakt van een rollentestbank en daar waar nodig werd het geluid van de bromfietsen gemeten. In totaal werden er 43 bromfietsers gecontroleerd, werden er 9 proces-verbalen opgemaakt en werd één nader onderzoek ingesteld.


Op de Noordweg in Sint Laurens werden 15 bromfietsers gecontroleerd. Er werden twee bekeuringen uitgeschreven voor het niet volgen van het (verlichte) fietspad en één voor de overschrijding van het vermogen. Dit overschrijden bleek na een test op de rollentestbank.

Op de Kanaalweg in Middelburg werden 10 bromfietsers gecontroleerd. Er werd één bekeuring uitgeschreven voor het rijden zonder rijbewijs en er werd een onderzoek ingesteld naar aanleiding van dit feit.

Verder werd er een bekeuring voor de overschrijding van het vermogen na een test op de rollentestbank uitgeschreven. Op de Walcherseweg in Middelburg werden 18 bromfietsers gecontroleerd. Er werden vier bekeuringen uitgeschreven voor het overschrijden van het vermogen. Dit overschrijden bleek na een test op de rollentestbank.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Een ouder (12-11-2010 om 14:51)
@ jonger iemand die boetes zijn nog veel te laag voor jullie dat schijn je niet te willen begrijpen,jullie moeten gewoon kei en keihard aangepakt worden en de politie moet nog veel meer controleren naar die scooter huftertjes iedereen is jong geweest kom op ik ook ga nu niet zitten huilen.
Ikke (12-11-2010 om 08:19)
Boetes kunnen niet hoog genoeg zijn. regels zijn er niet voor niets, voor eigen veiligheid en voor die van anderen. Wie niet luisteren wil moet maar voelen. beter in de portemonnee dan in het ziiekenhuis lijkt me.
Karel (12-11-2010 om 07:30)
@ jonger iemand, ik heb vroeger ook opgevoerd gereden en niet zo zuinig ook! Ik vind het prima dat ze mij een aantal keer bekeurd hebben. Zeker als ik er nu op terug kijk. Jeetje wat maakte dat ding een herrie en wat ging ie snel. zorgde voor veel ovelast dus bekeuring kan niet hoog genoeg zijn.
Mijn brommer rijd 100km/u (12-11-2010 om 00:06)
@weggebruiker stoer he;) vind ik nou ook! ik weet precies waar ik het over heb, als ik 45 rijd en de verkeersborden zeggen dat ik op een 80-weg moet gaan rijden kom ik niet goed met het verkeer mee daardoor krijg je gevaarlijke situaties en idiote inhaal manoeuvres!! of er klapt iemand achter op je.
Jonger iemand (11-11-2010 om 22:58)
Der staan altijd te veel man van de politie bij een rollerbank de helft staat maar te kijken. de meeste motoragenten hebben zelf vaak vroeger ook opgevoerd gereden en beseffen ze niet dat de boetes voor jongeren gewoon veel te duur zijn gemaakt.
Pol itie (11-11-2010 om 15:25)
Prima gedaan politie. Maffen die zo hard rijden mogen ook hard hun portomonee trekken om te betalen. POLITIEE MOET VEEL MEER CONTROLEREN EN NIET ALLEEN BROMMERS
Cookie-instellingen beheren