Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 17 km

Grote brand in Waterlandkerkje

Toegevoegd: 10-11-2010, 21.41 uur
Door: Manfred Berrevoets
WATERLANDKERKJE - Bij een aardappelverwerkingsbedrijf aan de Van der Bekeweg in Waterlandkerkje heeft vanavond een grote brand gewoed.


Het vuur werd even na 18.00 uur ontdekt. Toen de brandweer ter plekke kwam was er sprake van een uitslaande brand en werd er direct opgeschaald naar een grote brand. De brandweer wist te voorkomen dat het vuur oversloeg naar naastgelegen schuren.

Twee loodsen zijn door de brand flink beschadigd geraakt. Het bedrijf heeft negen schuren die tegen elkaar gebouwd zijn. Mede daarom rukte de brandweer met groot materieel uit. Korpsen uit Oostburg, Aardenburg, Ijzendijke en Sluis zijn ingezet.

Drie mensen die het vuur probeerden te doven kregen rook binnen en moesten ter controle naar het ziekenhuis. Het vuur was rond half negen geblust. De oorzaak van de brand en de precieze schade zijn nog niet bekend.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Bas (14-11-2010 om 10:09)
Wat erg voor die mensen. Eerst dag en nacht moeten ploeteren om de piepers binnen te krijgen en dan nu dit. Hoorde dat er 6 duizend ton piepers verbrand zijn.. Hoop voor die mensen dat ze goed verzekerd zijn. Heel veel sterkte!!
Lieve (12-11-2010 om 11:14)
Heel veel sterkte
Wendy (11-11-2010 om 17:51)
Ik wens de mensen veel sterkte toe. Ik hoorde het van mijn vader hij is busschauffeur en hij zag de brand. groetjes
Cookie-instellingen beheren