Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 6 km

Agenten geslagen door dronken man

Toegevoegd: 12-11-2010, 17.43 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Een 38-jarige dronken man uit de gemeente Terneuzen heeft in de nacht van donderdag op vrijdag omstreeks 01.30 uur agenten geslagen.

De Politie Zeeland ontving de melding dat er een man op de grond zou liggen op de parkeerplaats achter het station. Agenten gingen daarop ter plaatse. Op de parkeerplaats zagen zij inderdaad een man op de grond liggen.


De agenten hielpen de man, die zwaar onder invloed was, overeind. Ze vroegen naar zijn legitimatie. De man gaf aan dat deze in zijn auto lag, die enkele meters verderop geparkeerd stond.

Omdat de man aangaf dat hij nog naar huis wilde, schreven de agenten een rijverbod voor de man uit. Ook kreeg de man een proces-verbaal voor openbare dronkenschap.

De 38-jarige man werd hierop kwaad en sloeg de agenten. De agenten hielden de man hierop aan. Bij zijn aanhouding verzette hij zich. De man is overgebracht naar Torentijd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Connie (13-11-2010 om 14:39)
Is het niet in de eerste plaats van ieder zijn eigen verantwoording te nemen....op tijd stoppen met hijssen, of de kastelijn had ook een taxi kunnen bestellen voor de persoon in kwestie
Jeroen (13-11-2010 om 12:51)
Laten liggen en dan beroofd worden? Geen strak plan, jammer van dat slaan, hopelijk is dit een les geweest voor de man. @Marco misschien heb jij ooit de hulp nodig van de politie, dan ben je dankbaar dat ze er zijn ;-)
Mar (13-11-2010 om 10:41)
Laten liggen?????? En dan iedereen zich rot schrikken als ze hem zien, of er overheen rijden? Marco, dit kan toch niet!
PP (13-11-2010 om 09:48)
Als je dronken wilt worden doe je dat lekker thuis en niet liggen stinken op een openbare weg. Ergste is als ze deze man laten liggen en hij raakt onderkoeld dan wordt de politie weer verantwoordelijk gesteld.
Frans (13-11-2010 om 00:04)
Laten liggen? Agenten zijn er toch voor om bij zulke dingen op te treden? Laten ze hem liggen, wordt hij berooft en wordt er gezegd, en waar was de politie? Juist gehandeld (al zeg ik het niet vaak) door de politie.
Francois (12-11-2010 om 23:31)
@ Marco, Ja tuurlijk, lekker laten liggen, vooral bij deze temperaturen, denk aan onderkoeling! Tevens is het ook niet echt een fijn/veilig straatbeeld, vind je ook niet?
Cookie-instellingen beheren