Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Auto van de weg op A58 bij Goes

Toegevoegd: 12-11-2010, 21.22 uur - Update: 13-11-2010, 12.27 uur
Het ongeval op de A58 ter hoogte van Goes
Het ongeval op de A58 ter hoogte van Goes
© Foto: Manfred Berrevoets / Provicom
Door: Manfred Berrevoets
GOES - Door de hevige regenval is er op de A58 ter hoogte van Goes vrijdagavond een auto van de weg geraakt.


Het eenzijdige ongeval vond rond 18.45 uur plaats op de rijbaan richting Goes net na de afslag Heinkenszand. Omdat niet duidelijk was of er nog personen in de auto zaten werden twee ambulances en de brandweer opgeroepen.  

Deze rukte met groot materieel uit. Ook werd er vanuit Middelburg en hulpverleningsvoertuig ingezet. Bij aankomst van de hulpdiensten bleek dat de inzittenden, een 39-jarige vrouw uit Arnemuiden en haar 5-jarig zoontje, zelfstandig uit de auto konden komen. Beide zijn opgevangen in een ambulance en ter controle naar het ziekenhuis gebracht.

De oorzaak van het ongeval is volgens de politie mogelijk aquaplaning na de hevige regenval. De auto is weggesleept door een bergingsbedrijf. Tijdens de bergingswerkzaamheden van de A58 afgesloten. Hierdoor ontstond er een kleine file.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
SlowRider (13-11-2010 om 00:46)
Met winterbanden heb je gelukkig geen aquaplanning... Winterbanden of zomerbanden maakt met hevige regenval gaan drol uit. Wat wel wil helpen is je snelheid aanpassen en helaas zie ik dat weinig gebeuren. Bijna niemand past zijn snelheid aan bij een zeer nat wegdek dus dat is vragen om ongelukken.
N (12-11-2010 om 23:24)
Mogelijk door water? De reden is water en een super slechte weg! Ik zelf ook van de weg afgeslingerd bij Arnemuiden met 80 km vanavond. Mijn afloop was alleen wat beter. Belachelijk dat hier gewoon niks aan wordt gedaan. Had me dood kunnen wezen.
Wintertijd (12-11-2010 om 21:32)
Hoewel de temperatuur zeker overdag nog te hoog is,is het met de regen zoals nu toch weer tijd om aan winterbanden te denken
Cookie-instellingen beheren