Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Vlaketunnel hele weekend nog dicht

Toegevoegd: 12-11-2010, 22.57 uur - Update: 13-11-2010, 11.56 uur
Met zand geladen vrachtwagens duwen het wegdek naar beneden. Met zand geladen vrachtwagens duwen het wegdek naar beneden.
Met zand geladen vrachtwagens duwen het wegdek naar beneden.
© Foto: Gerard Maas
Door: Manfred Berrevoets
VLAKE - De Vlaketunnel is sinds vrijdagavond in beide richtingen afgesloten voor het verkeer. In één van de buizen komt het wegdek omhoog.

Op dit moment moeten met zand geladen vrachtwagens het wegdek naar beneden duwen. Rijkswaterstaat meldt dat de afsluiting zeker het hele weekend zal duren en misschien nog wel veel langer.


Rijkswaterstaat hoopte de weg vrijdagnacht te kunnen repareren, maar dat is niet gelukt. Het verkeer dat normaal gesproken door de Vlaketunnel zou rijden wordt omgeleid. Het verkeer moet rekening houden met files.

Rijkswaterstaat gaat vanmiddag overleggen hoe de verkeersstroming verbeterd kan worden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Joris (15-11-2010 om 17:38)
Wegdek gewoon laten klappen , de tunnel vol laten stromen en er een veerboot in leggen (wel tolvrij natuurlijk)
K (15-11-2010 om 14:33)
@zetco bedankt voor de uitleg nu weet iedereen die je berichtje leest tenminste wat er aan de hand is,dit zou de provincie en rijkswaterstaat ook zelf eens aankunnen geven, het zorgt voor begrip bij gebruikers vlaketunnel, omrijden is nooit leuk maar t scheelt als je weet waarom.
Verbaasde lezer (15-11-2010 om 08:02)
Zullen we de oplossing door mensen laten bedenken die exact weten wat er aan de hand is en al die onzin weglaten? Scheelt een hoop domme opmerkingen.
Goesenaar (15-11-2010 om 07:58)
@zetco, ligt er wel ver vandaan. Daar tussen een spoordijk en oude Rijksweg. Misschien toch interessant om te onderzoeken.
Onze welbestede belastingcentjes? (14-11-2010 om 23:00)
Goh, ik dacht dat al zoveel van onze belastingcenten in deze weg en tunnel zaten. Kunnen wij het weer ophoesten, let maar op. De gewone burger krijgt geen schadevergoeding voor het tijdverlies en hoger brandstofverbruik, maar kan nog eens extra gaan lappen. Eat that pater!
Ikke (14-11-2010 om 20:46)
Wat een gezeur over wat vertraging wat is nu 90 min in het licht van de eeuwigheid en koop anders een helikopter
Cookie-instellingen beheren