Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
9 files van totaal 28 km

Auto rijdt door na aanrijding fietser

Toegevoegd: 13-11-2010, 17.31 uur
Door: Manfred Berrevoets
MIDDELBURG - Zaterdag rond 00.30 uur werd een 18-jarige inwoonster van Middelburg in de Oosterscheldestraat in haar woonplaats aangereden door een auto.

De vrouw fietste door de Oosterscheldestraat en ter hoogte van de Piet Heinstraat kwam van rechts een personenauto, die haar geen voorrang verleende. Bij de aanrijding kwam de vrouw ten val en zij liep meerdere blauwe plekken en pijnlijke armen en benen op. Haar fiets werd geheel vernield.


Het gaat vermoedelijk om een donkere, kleine personenauto. Vlak voor de aanrijding fietsten er 4 à 5 jongens voor deze auto en zij zijn vervolgens ook de Oosterscheldestraat ingereden. De bestuurder van de auto is nog even gestopt, maar toen de 18-jarige vrouw opstond reed deze hard weg in de richting van de SPAR in de Oosterscheldestraat.
 
De politie verzoekt de bestuurder van de auto dringend zich te melden en te bellen naar 0900 8844. Ook de jongens die voor de auto fietsten en eventuele andere getuigen worden verzocht contact op te nemen met dit telefoonnummer.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Tommie (13-11-2010 om 19:03)
Daar krijg je als fietser zelden voorrang net als op veel andere van dit soort punten. Ik vraag me altijd af of de situatie wel duidelijk genoeg is voor auto's. Ik rij zelf geen auto dus kan dat niet beoordelen en zoek zeker geen excuus voor deze boosdoener maar ik wacht wel af of ik voorrang krijg.
Cookie-instellingen beheren