Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
1 file van totaal 3 km

Zwaargewonde bij ongeval op A58 Rilland

Toegevoegd: 24-10-2003, 08.10 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]

RILLAND - Vrijdagochtend is rond 00:45 een eenzijdig ongeval gebeurd op de A58.

Ter hoogte van Rilland vloog op de zuidbaan een man met zijn auto door nog onbekende oorzaak over de kop. Hij kwam vervolgens tot stilstand tegen de vangrail. Na het ongeval verliet de automobilist zelf de auto en ging op weg naar huis. Toen de gealarmeerde hulpdiensten arriveerden troffen zij dus ook een onbeheerde auto aan.

Omdat de hulpdiensten niet wisten waar het slachtoffer was hebben zij totdat de man zich meldde in de omgeving van de auto gezocht naar het slachtoffer. Deze werd uiteraard niet gevonden omdat de man al thuis was. Toen het slachtoffer zich meldde bleek hij zwaar onderkoeld te zijn. Hij is overgebracht naar het Oosterscheldeziekenhuis in Goes.

Omdat de brokstukken van het voertuig van de man ook op de noordbaan waren beland kreeg een 19-jarige Vlissinger twee lekke banden nadat hij over enkele brokstukken was gereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren