Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
21 files van totaal 77 km

Vijf gewonden bij ongeval op Wrangeweg Goes

Toegevoegd: 17-04-2005, 23.57 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
GOES - Bij een eenzijdig verkeersongeval in Goes zijn zondagavond laat vijf gewonden gevallen.


Het ongeval gebeurde omstreeks vijf over tien op de kruising Wrangeweg/Spaanweg. Een 27-jarige automobilist uit de gemeente Reimerswaal reed over de Spaanweg in Kapelle in de richting van de Wrangeweg. Op de splitsing van de Spaanweg met de Wrangeweg was hij voornemens linksaf te slaan,hij reed echter rechtdoor de sloot in.

Direct na die melding gingen twee ambulances vanuit Goes richting het ongeval: de 7302 en de 7303. Al snel bleek dat het mogelijk ging om een ongeval met beknelling en dat er meerdere gewonden waren. Zodoende werden ook de tankospuit 4734 van de brandweer in 's-Gravenpolder en de Middelburgse ambulance 7328 naar het ongeval gestuurd.

Even later bleek dat er sprake was van vier gewonden en daarom ging ook een vierde ambulance naar het ongeval, de 7309 van Neeltje Jans. Ook de Officier Van Dienst Brandweer, de 4795, en de Officier Van Dienst Geneeskundig, de 7397, gingen naar het ongeval.

De exacte oorzaak van het ongeval is niet bekend, mogelijk heeft de dichte mist ter plaatse geleid tot het ongeval. Vier inzittenden, allen afkomstig uit de gemeente Reimerswaal en in de leeftijd van 17- tot 26 jaar zijn met onbekend letsel overgebracht naar ziekenhuizen in Goes en Vlissingen.

Van de bestuurder is een bloedproef afgenomen, hij heeft een hersenschudding opgelopen. Minstens één van de vijf gewonden had ernstige verwondingen. De brandweer van 's-Gravenpolder heeft één slachtoffer bevrijdt uit de auto.

De auto is vermoedelijk total loss en is door een bergingsbedrijf geborgen.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren