Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Dronken fietser van de weg gehaald

Toegevoegd: 14-11-2010, 18.37 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEK - Door agenten is zondag een 19-jarige inwoner uit de gemeente Sluis van de rijbaan van de Hoekseweg gehaald.


Naar aanleiding van een melding rond 04.30 uur dat er een persoon over de rijbaan fietste, gingen agenten ter plaatse. Ze troffen een jongeman aan die verdwaasd over de rijbaan richting de sluizen van Terneuzen liep.

Hij bleek flink onder invloed van alcohol te zijn. Zijn fiets lag een stukje verderop midden op de rijbaan. De fiets werd van de weg gehaald en de jongen ging vrijwillig mee naar het politiebureau.
 
Ter plaatse werden de agenten nog aangesproken door twee automobilisten. Zij hadden de jongen op de rijbaan zien fietsen en hem bijna aangereden.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Smet (16-11-2010 om 12:22)
@ Patrick, leer lezen! Hij was met de fiets, daar heb je geen rijbewijs voor nodig. En 19 jaar dus goed mogelijk dat hij nog geen rijbewijs heeft voor de auto (want die mogen ze wel invorderen ook al ben je op de fiets). Wees blij dat hij met de fiets was en niet met de auto.
Patrick (15-11-2010 om 21:30)
En niet zijn rijbewijs b kwijt vreemd meet de politie hier ook weer met 2 maten word tijd dat het korps hier eens danig op aangesproken word
K (15-11-2010 om 13:53)
Vreemd want naast de hoekse weg liggen aan beide kanten fietspaden en uit ervaring weet ik (kermis) dat zelfs straalbezopen het erg moeilijk is om van deze fietspaden af te wijken, je zou er aankomen als automobilist en een doffe klap horen, waarna blijkt dat zo'n gek onder je auto ligt
Cookie-instellingen beheren