Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
79 files van totaal 285 km

Jongens vernielen fietsen in Souburg

Toegevoegd: 14-11-2010, 18.40 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Twee 16-jarige jongens uit Vlissingen en Oost-Souburg zijn zondag aangehouden voor het vernielen van fietsen.


Omstreeks 01.00 uur was melding gedaan dat op het station twee jongens fietsen aan het vernielen waren. Ook had een getuige gezien dat een fiets in het kanaal was gegooid.

Agenten gingen ter plaatse en zagen de twee jongens staan op de brug. Ze werden aangehouden voor vernieling en overgebracht naar het politiebureau. Na verhoor en opmaken van proces-verbaal werden ze zondagmiddag weer in vrijheid gesteld. De jongens hebben de vernielingen bekend.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ronald (16-11-2010 om 17:05)
Verveling word gauw gezegd, een jaar lang in een fietsenwinkel laten werken zonder centen te verdienen voor straf ze moeten met hun pooten van andermands spullen blijven ,die mensen moeten ook werken voor hun centen
K (16-11-2010 om 14:56)
@piet dus iemand die per fiets naar het station gaat om bv zijn vriendin in een andere stad te bezoeken en daar blijft slapen vraagt er om om zijn fiets te laten vernielen?, of ben jij er net zo een? je hoort gewoon van andermans spullen af te blijven, sloop je eigen spullen dat is stoer!!
Piet verdriet (16-11-2010 om 08:17)
Zondagmiddag weer in vrijheid gesteld??? Waar gaat dit over.... Een nacht de cel in voor het vernielen van een fiets? Wie laat er nou zijn fiets op het station staan, dan vraag je hier toch om! Ik vind dat deze twee slachtoffers recht hebben op een schadevergoeding!
Mar (15-11-2010 om 15:54)
@Hennie: De jongens zelf laten dokken en aanpakken lijkt mij het beste. Verder heb jij je oordeel over de ouders wel turbosnel klaar zeg! Heb je zelf kinderen? En als je "moeilijke"woorden wilt gebruiken, doe het dan goed! Vocabulaire = woordenschat Woordenboek= dictionnaire Have a nice day
K (15-11-2010 om 13:12)
Wat hebben ze daar nu weer aan? uit verveling maar andermans spullen vernielen, ik hoop dat de eigenaren van de fietsen aangifte doen zodat de jongens op kunnen draaien voor elke euro schade
Schimpy (15-11-2010 om 12:09)
Deze knapen de door hun gemaakte schade zelf laten betalen dan laten ze het een volgende keer wel.
Cookie-instellingen beheren