Weerbericht:
Overwegend bewolkt en af en toe (mot)regen
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonden bij ongeval Souburg

Toegevoegd: 15-11-2010, 00.47 uur - Update: 15-11-2010, 17.22 uur
Door: Manfred Berrevoets
OOST-SOUBURG - Bij een ernstig verkeersongeluk op de Burgemeester Stemerdinglaan in Oost-Souburg zijn zondagavond meerdere personen gewond geraakt.


Rond 22.40 uur verloor een bestuurder van een personenauto de macht over het stuur en botste frontaal tegen een boom. De inzittenden kwamen bekneld te zitten in hun voertuig. De brandweer, welke met groot materieel was uitgerukt, heeft het dak van de auto geknipt om de slachtoffers te bevrijden.

Omdat de verwondingen van de slachtoffers ernstig leken werd er ook een traumahelikopter opgeroepen. Alle gewonden zijn overgebracht naar een ziekenhuis. De 30-jarige bestuurder uit Vlissingen is naar het ziekenhuis in Vlissingen vervoerd en de 29-jarige bijrijder uit Oost- Souburg is naar het ziekenhuis in Goes vervoerd.

Direct na het ongeval is de politie een onderzoek gestart naar de toedracht van het eenzijdige ongeval. Onderzoek moet uitwijzen wat de oorzaak is van het ongeval. Het rijbewijs van de bestuurder is ingevorderd. Uit een bloedafname zal blijken of er alcohol in het spel is.


Foto's


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martijn (15-11-2010 om 21:05)
Jullie moeten is niet zo snel oordelen over iemand voor dat de politie onderzoeken heeft gedaan. Waarom reed hij te hard? is het onder dwang, werd hij bedrijgt? Jullie weten niets maar een oordeel is erg snel gegeven hier in dit land geven jullie een oordeel te snel! Groetjes Martijn
Jan Verdam (15-11-2010 om 14:50)
Wat een voorbarige conclusies. Gelukking hebben een gespecialiseerd team van de Politie die door het verrichten van gedegen ongevalonderzoek de oorzaak duidelijk zal maken.
Klaas (15-11-2010 om 13:51)
Nou, aan de schade te zien zal diegene niet met 50 door die straat hebben gereden :S
Souburger (15-11-2010 om 12:39)
Dit is niet de 1e keer op die plek er wordt veels te hard gereden op de stemerdinglaan of het dit keer ook te hard rijden was ik weet het niet maar het is wel met een behoorlijke snelheid gegaan zo te zien
Christian (15-11-2010 om 09:48)
Ik denk zomaar dat de bestuurder te hard zou hebben gereden, het is daar een klotebocht waar je net met 30 door kan ik heb mijn auto daar ook wel eens met 30 voelen glijden
Erwin (15-11-2010 om 09:06)
Erg vervelend allemaal maar als ik de auto zo zie heeft deze ook geen 50 gereden
Cookie-instellingen beheren