Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Gewonde bij ongeval met vrachtwagen

Toegevoegd: 15-11-2010, 15.59 uur
Door: Manfred Berrevoets
HOEK - Bij een verkeersongeval op de Herbert H. Dowweg in Hoek is maandagmiddag een persoon gewond geraakt.

Door nog onbekende oorzaak botste een bestelauto frontaal tegen een vrachtwagen. De bestuurder moest door de brandweer uit de auto worden geknipt. De aanhangwagen die achter de bestelauto zat werd door de klap gelanceerd en kwam op het naastgelegen fietspad terecht.


De politie Zeeland is na het ongeval een technisch onderzoek gestart naar de oorzaak van het ongeval. De Herbert H. Dowweg is tijdens het onderzoek volledig afgesloten voor het verkeer.
 
VIDEO VOLGT


Foto's



Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Martin (16-11-2010 om 17:53)
Het is gebeurt door dat hij in de berm raakte en terug stuurde. toen trapte hij hard op de rem. en raakte aan de andere kant van de weg hij stond bijna stil de vracht wagen remde op het laatste moment.
Kees (16-11-2010 om 10:26)
Vreemd ongeval. De schade is nog redelijk beperkt voor een frontale aanrijding. Blijkbaar heeft de vrachtwagen chauffeur het al van ver zien aankomen en nog kunnen remmen.
Paul (15-11-2010 om 19:00)
Er word ook te hard gereden daar met 90 halen ze je nog in daar dat moest er een keer van komen
Cookie-instellingen beheren