Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later enkele buien. Vrijdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Taxi botst met scooterrijder Vlissingen

Toegevoegd: 16-11-2010, 09.21 uur
Door: Roland de Jong
VLISSINGEN - Een 65-jarige scooterrijder uit Vlissingen is maandag rond 15.00 uur aangereden op de kruising Bloemenlaan/Vincent van Goghlaan in zijn woonplaats.

Een 24-jarige taxichauffeuse uit dezelfde woonplaats reed de man aan. Zij verleende de man geen voorrang waar hij dit wel had. Hij kwam ten val en bleef op zijn rug op de grond liggen.

De man liep een gat in zijn hoofd op en is naar het ziekenhuis vervoerd door een ambulance.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (18-11-2010 om 21:00)
@ taxichaffeur inderdaad helemaal mee eens, ik ben benieuwd of men jullie nog steeds afkraakt als men opgehaald moet worden bij een cafe omdat ze een gezellige avond gehad hebben en door jullie veilig thuis gebracht worden, terwijl jullie vrouwen alleen thuis zitten te wachten op hun man
Taxichauffeur-3 (17-11-2010 om 20:32)
Jan, pas op, misschien ben jij morgen wel betrokken bij een incident en zegt men dat je ook je rijbewijs kwijt moet raken. Veroordelen via Internet is heel makkelijk. Begrip tonen en relativeren is voor sommigen soms heel moeilijk. Ik wens de scooterrijder en zeker mijn collega heel veel sterkte.
Taxichauffeur-2 (17-11-2010 om 20:30)
Ik weet zeker dat zij hier vele malen sterker mee in haar maag zit dan jij. Zij voelt zich waarschijnlijk heel erg schuldig. Jouw reactie is dus heel erg naïef, eigenlijk ook erg dom. Wij rijden gemiddeld 60.000 km per jaar en lopen daardoor meer risico op een incident dan de gemiddelde chauffeur.
Taxichauffeur-1 (17-11-2010 om 20:26)
Jan, ik heb je reactie gelezen. Je gaat met jouw reactie wat kort door de bocht. Dit zou een chauffeuse kunnen zijn die dagelijks schoolkinderen vervoert. Denk je nu echt dat deze chauffeuse op een ongeluk zit te wachten?
Ikke (17-11-2010 om 15:40)
Opzettelijk geen voorrang verlenen is een misdrijf, lijkt me, iemand over het hoofd zien en per ongeluk aanrijden is niet handig, maar zeker geen misdrijf. Jan waar heb je het over. Denk eens na voordat je iets roept hier. Pb, als je het allemaal zo goed weet, moet je je maar als getiuge melden lijkt me. Hier iets roepen is makkelijk, maar juist handelen in zo'n situatie heet verantwoordeljk gedrag.
Gianna (17-11-2010 om 10:26)
@Pb: als de taxi van links kwam, dan kwam de scooter dus van rechts. Dus voorrang.