Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
59 files van totaal 243 km

Beenwond na ongeluk in Goes

Toegevoegd: 16-11-2010, 09.25 uur
Door: Roland de Jong
GOES - Bij een ongeluk in Goes is maandagmiddag een 19-jarige motorrijder uit Yerseke gewond geraakt aan zijn been.

De jongeman werd omstreeks 12.10 uur op de kruising van de Patijnweg met de Schimmelpenninckstraat aangereden door een 44-jarige automobiliste uit de gemeente Borsele die hem geen voorrang verleende.


De motorrijder kwam ten val en liep door de aanrijding een beenwond op. Hij is met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht. De motor is total loss verklaard en de auto raakte beschadigd.

Agenten hebben enkele getuigen gehoord.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
PP (17-11-2010 om 20:27)
Ik als motorrijder anticipeer 2X zoveel op eventuele risico's dan toen ik alleen nog maar mijn autorijbewijs had. Wat 'een motorrijder' bedoelt is dat anderen ook meer ruimte moeten geven aan de motorrijder. Het is zoveel gevaarlijker om bijv. afgesneden te worden dat was ook de boodschap in GB.
Middelburger (17-11-2010 om 16:30)
@Een motorrijder: Het verlies van de motor is jammer, maar helemaal niet zo erg als de aanrijding. En trouwens, de motor is lijkt me verzekerd, dus je motor wordt vergoedt.
Een koorddanser (17-11-2010 om 10:59)
@ een motorrijder: motor rijders hebben statistisch gezien 14 keer meer kans op letsel bij een ongeval. mogelijk ligt het hoge aantal slachtoffers/letsels meer aan het enorme risico van motorrijden dan aan andere weggebruikers. u kan ook gewoon een auto kopen.
Een motorrijder (16-11-2010 om 15:48)
Hoeveel gewonden en doden onder motorrijders moeten er nog vallen in Nederland, voordat een bewustwoordingscampagne gestart wordt voor deze kwestbare verkeersdeelnemer? Neem hierbij een voorbeeld aan Engeland met hun 'Think Bike' campagne. Sterkte bij het herstel en het verlies van je motor!
Cookie-instellingen beheren