Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 12 km

Politie zoekt eigenaar goederen

Toegevoegd: 19-11-2010, 15.32 uur
Eén van de gestolen goederen. Herkent u het? Bel 0900-8844. Eén van de gestolen goederen. Herkent u het? Bel 0900-8844.
Eén van de gestolen goederen. Herkent u het? Bel 0900-8844.
© Foto: Politie Zeeland
Door: Roland de Jong

TERNEUZEN - De politie is op zoek naar de eigenaar van een opengebroken kluis en een afgesloten geldkistje. De goederen werden op 10 november aangetroffen tijdens een inval in Terneuzen.

De politie hield op 10 november een 21-jarige vrouw en een 25-jarige man uit Terneuzen aan op verdenking van heling. De twee werden gekoppeld aan een inbraak in een Terneuzense woning half juli. In de woning van de verdachten trof de politie ook een wietkwekerij aan.


Tijdens het onderzoek werden ook de eerder genoemde kluis en het eerder genoemde geldkistje gevonden. De politie vermoedt dat ook deze spullen van diefstal afkomstig zijn, maar het is tot op heden niet gelukt om de herkomst te achterhalen. De politie vraagt daarom het publiek of zij meer kan vertellen over de aangetroffen goederen.

Mensen die het kistje en/of de kluis herkennen als zijnde hun eigendom kunnen contact opnemen via 0900-8844.

Zie ook:
- Hennepkwekerij bij aanhouding voor heling (11-11-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren