Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
28 files van totaal 105 km

Drie automobilisten onder invloed

Toegevoegd: 20-11-2010, 10.36 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft enkele dronken weggebruikers van de weggehaald. In Goes moesten twee automobilisten hun rijbewijs inleveren omdat ze veel teveel alcohol gedronken hadden en in Terneuzen ging het om één persoon.


Vrijdag rond 20.30 uur reed over de Louise de Colinylaan in Goes een auto zonder verlichting. De bestuurster, een 26-jarige vrouw uit Goes, negeerde een stopteken. Nadat zij uiteindelijk toch was gestopt, kon zij zich niet identificeren. Bovendien wees een blaastest uit dat de vrouw meer dan 2,5 keer teveel alcohol had gedronken. Haar rijbewijs werd ingenomen. Ook kreeg zij twee bekeuringen: één voor het rijden zonder verlichting en één omdat zij zich niet kon identificeren.

Zaterdag omstreeks 05.00 uur reed in de Voorstad in Goes een 40-jarige automobilist uit de gemeente Noord-Beveland tegen de rijrichting in. Ook deze man bleek meer dan 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol te hebben gedronken. De automobilist moest zijn rijbewijs inleveren.

Vrijdagavond omstreeks 21.00 uur werd op de Kennedylaan in Terneuzen een 46-jarige automobiliste uit Terneuzen betrapt. De vrouw had meer dan 2,5 keer de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken en haar rijbewijs werd eveneens ingenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
B. (21-11-2010 om 14:31)
Drank kan gewoon niet in t verkeer, neem een taxi of ga lopen. Las net dat er een 17 jarige is overleden, aangereden door een drankrijder! VRESELIJK toch. De straffen moeten zwaarder dat is zeker.
Jvl (20-11-2010 om 17:34)
@ drank+rijden=ziek Lekker genuanceerd. Iedereen maakt wel eens een fout, om daar je leven lang voor op te draaien vind ik niet noodzakelijk. Ben het wel met je eens dat er harde straffen tegenover moeten staan. Maar ik vind dat mensen een 2e kans verdienen.
Drank+rijden=ziek (20-11-2010 om 11:54)
Als je de verantwoording niet aan kan om bij te dragen aan de veiligheid in het verkeer en juist anderen in levensgevaar brengt met je drankmisbruik, mag je van mij NOOIT meer je rijbewijs terug krijgen. Jij mag nooit meer de kans krijgen in je pogingen iemand's leven te ontnemen.
Cookie-instellingen beheren