Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Rituele slachting gestolen schaap

Toegevoegd: 20-11-2010, 17.12 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft vandaag twee mannen opgepakt in verband met de rituele slachting van een gestolen schaap.

In de tuin van een woning in de Beukenstraat in Goes trof de politie zaterdag om 10.30 uur een ritueel geslacht schaap en resten slachtafval aan. In de auto van de bewoner werden eveneens sporen van het schaap aangetroffen.


Het schaap bleek afgelopen nacht uit een wei aan de Quarlespolderweg in Lewedorp te zijn gestolen. Dit bleek nadat de eigenaar van het schaap rond 09.00 uur melding gemaakt van vermissing van één van zijn schapen.

Een 20-jarige bewoner van de woning en een 24-jarige man uit Goes, die zich ook in het huis bevond, zijn aangehouden. De politie is nog met de zaak bezig.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Realiteit (22-11-2010 om 08:54)
Beste mensen, ons land is gewoon zo goed als naar de kloten..........
Moker (22-11-2010 om 08:35)
Goh, het gaat over moslims en ineens gaan we met z'n allen reageren. Slappe hap zeg. Dat was de schaap trouwens niet. Die was heerlijk. Iedereen nu weer een reden om weer Wilders te stemmen..... Stelletje losers.
Klaas (21-11-2010 om 20:21)
Schapie stelen dan handjes er af net als thuis. Als wij schaap stelen van hun dan worden ze wel boos maar andersom is blijkbaar normaal.
Halal slagerij (21-11-2010 om 19:55)
Hypocriet. Een schaap stelen om dat ritueel te slachten om een hoogtepunt van jouw religie te vieren. Bij islamitische slagerijen gewoon schapenvlees kunt kopen wat ook ritueel geslacht is, speciaal voor die gelegenheden. Zodat men dat niet thuis hoeft te doen; omdat dat in NL niet gewoon is.
Jan (21-11-2010 om 19:39)
Dat dit toegestaan word in nederland ,je zal er naast wonen
Gm (21-11-2010 om 19:37)
Ritueel slachten hoort toch bij dat geloof? mag stelen ook volgens het grote boek?? de smeerlappen en dan vind men het gek dat mensen afkeer krijgen van de moslims, oppakken en direct uitzetten dat spul
Cookie-instellingen beheren