Weerbericht:
Zonnig en in het zuidoosten zomers warm
Verkeersinformatie:
4 files van totaal 21 km

Rituele slachting gestolen schaap

Toegevoegd: 20-11-2010, 17.12 uur
Door: Roland de Jong
GOES - De politie heeft vandaag twee mannen opgepakt in verband met de rituele slachting van een gestolen schaap.

In de tuin van een woning in de Beukenstraat in Goes trof de politie zaterdag om 10.30 uur een ritueel geslacht schaap en resten slachtafval aan. In de auto van de bewoner werden eveneens sporen van het schaap aangetroffen.


Het schaap bleek afgelopen nacht uit een wei aan de Quarlespolderweg in Lewedorp te zijn gestolen. Dit bleek nadat de eigenaar van het schaap rond 09.00 uur melding gemaakt van vermissing van één van zijn schapen.

Een 20-jarige bewoner van de woning en een 24-jarige man uit Goes, die zich ook in het huis bevond, zijn aangehouden. De politie is nog met de zaak bezig.


Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Ik werk zodat ik kan kopen wat ik nodig heb (22-11-2010 om 20:50)
@Moker: wat een onzin! Het heeft niets met ras of cultuur te maken, maar met het feit dat men steelt. Je blijft met je poten van andermans spullen/dieren af, of je nou Turk, Marokkaan of Nederlander bent, dat doet er geen bal toe! Misselijk om het weer op ras te gooien! Ga werken en koop je schaap!
R (22-11-2010 om 18:39)
Vindt het maar overdreven hoe iedereen reageert, staat nergens dat het om moslims gaat "daar wordt gewoon van uit gegaan". dit schaap had toch naar de slagerij gegaan, Niet dat het daarom minder erg is! maar vindt het beetje overdreven hoe iedereen loopt te zeuren over Marokanen en/of Turken.
MotoRob (22-11-2010 om 17:44)
@Moker; of het nu om een schaap gaat of een fiets, spullen van een ander hoor je met je tengels van af te blijven, maar ja, we wonen in Nederland dus zal het wel weer een taakstrafje worden. ik heb een hekel aan alle criminelen, of het nu wel of geen Moslims zijn, dat doet er voor mij niet toe
Mar (22-11-2010 om 15:14)
@Moker: Ik word ontzettend boos van jouw arrogante reactie! Je verpest het bovendien voor de mensen van jouw volk die wel van goede wil zijn; daar al eens aan gedacht?Loser!
Jolanda (22-11-2010 om 13:05)
Schandalig dit!! Deze vuilakken moeten FLINK gestrafd worden!! NAtuurlijk zitten er goede buitenlanders tussen !! En wat nog het ergste is dit soort mensen die geven de goede buitelanders een slechte naam en dat vind ik gewoon jammer want die goede mensen vragen er ook niet om !!
Bertha (22-11-2010 om 10:20)
"Dat was de schaap trouwens niet." Het is HET schaap... Wordt wel een terugkerend geval. Schapen jatten (hoe haal je het in je botte hoofd) om ritueel te slachten. Als je zo gehecht bent aan je rituelen doe het dan op de fatsoenlijke/legale manier. Stelen voor je "geloof"... heiligschennis!