Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
7 files van totaal 29 km

Man rijdt tegen boom Stavenisse

Toegevoegd: 21-11-2010, 20.12 uur
De auto liep flinke schade op.
De auto liep flinke schade op.
© Foto: Leendert van der Klooster
Door: Roland de Jong
STAVENISSE -  Bij een eenzijdig ongeval op de Oudelandsedijk is zaterdag rond 18.45 uur een 20-jarige man uit de gemeente Tholen gewond geraakt. Hij was met zijn auto tegen een boom gereden.

Toen agenten ter plaatse kwamen, lag de bestuurder al in de ambulance. Hij werd met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis in Bergen op Zoom. Omdat de 20-jarige man mogelijk onder invloed van alcohol had gereden, werd in het ziekenhuis een bloedproef afgenomen.


In afwachting van de uitslag hiervan werd zijn rijbewijs ingenomen. De auto raakte bij het ongeval volledig vernield, het motorblok lag enkele tientallen meters verder.


Foto's

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Willem (2-12-2010 om 14:34)
Ik heb meer medelijden met die boom dan met die bestuurder. bij normale snelheid vlieg je niet zomaar uit de bocht. nu was het een boom, straks een mens. beginnend bestuurder en denken dat ze meteen volleerd zijn.
Nichtje (1-12-2010 om 17:11)
Iedereen rij wel's hard en caatje doe ff normaal. Roos is geen baby meer en heeft al goed haar eigen mening. Marijn sterkte met alles, Reageerd er niet op en laat ze lekker hun eigen boontjes doppen. Degene met de grootste bek, zijn het ergste, zuipen het eest en rijden het hardst.Nogmaals sterkte!!
Caatje (26-11-2010 om 14:18)
Ik snap niet dat er zulke jonge kinderen reageren op dit artikel, zoals zus roseline. Zulke kinderen horen hier niet
@ zus van slachtoffer (24-11-2010 om 13:14)
Nuchter of niet,als je stom gedrag vertoont,dan vraag je om ``stomme reactiess11 hier..snapt u?? Als je normaal rijdt gebeurt er niks.en nu heb je broer geluk dat ie nog leeft en geen anderen heb meegenomen onderweg;maar wat als ie met zn achterklijk rijgedrag iemand had aangereden? think bout it !
Weegschaal (24-11-2010 om 10:04)
Wat weegt zwaarder? Iemand die met een roekeloos rijgedrag tegen een boom rijdt en overleeft of iemand (zoals mijn vader) die verongelukt is dat veroorzaakt is door iemand met roekeloos rijgedrag? Hiermee wil ik niemand veroordelen maar tot nadenken geven dat we eerlijk uitkomen in wat we zeggen!
Adri (23-11-2010 om 12:35)
OK, niet gedronken dus, dat punt is uit de wereld. Maar nu de snelheid; of is dat ook zo'n heilig thema? En ja hoor, ik rij ook wel eens te hard, maar daar waar het kan.
Cookie-instellingen beheren