Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later enkele buien. Vrijdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Politie vordert vier rijbewijzen in

Toegevoegd: 21-11-2010, 20.15 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie heeft dit weekeinde weer diverse rijbewijzen ingevorderd. Eén iemand reed fors te hard, drie anderen hadden te veel gedronken.

Zaterdagmiddag werd het rijbewijs ingenomen van een 21-jarige motorrijder uit Vlissingen omdat hij meer dan 50 kilometer per uur te hard reed. Agenten zagen de motorrijder vanaf de Weijevlietweg de Nieuwe Zuidbeekseweg oprijden. Vermoedelijk had hij haast want tijdens het optrekken kwam zijn voorwiel van de grond.

Ze reden achter de motorrijder aan om hem aan te spreken op zijn rijgedrag. Zijn snelheid werd gemeten op 116 kilometer per uur waar echter 50 kilometer per uur is toegestaan. Toen hij in een bocht vaart minderde, werd hij aan de kant gezet. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Uit navraag bleek ook dat zijn motor mogelijk niet was verzekerd.

De politie heeft zaterdagavond het rijbewijs ingenomen van een 70-jarige automobilist uit de gemeente Terneuzen. De man was rond 21.15 uur op de Hoofdweg zuid met zijn auto op een paal gereden. De man bleek onder invloed van alcohol te verkeren. Hij werd aangehouden en meegenomen naar het politiebureau in Terneuzen voor de ademanalyse. Daaruit bleek dat hij bijna vier maal de toegestane hoeveelheid alcohol had gedronken. Zijn rijbewijs moest hij vervolgens inleveren.

Op de Rondweg in Sluis werd zaterdag rond 22.15 uur een 48-jarige automobiliste uit die gemeente betrapt op rijden onder invloed van alcohol. Omdat ze bijna 3 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken werd haar rijbewijs ingevorderd.

Op de Koudekerkseweg in Vlissingen werd zondag omstreeks 02.00 uur een 32-jarige automobilist uit Boxtel aan de kant gezet. Hij had ruim 3,5, maal de toegestane hoeveelheid alcohol gedronken. Ook hij is zijn rijbewijs kwijt.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (23-11-2010 om 10:34)
@hennie dus als het niet om breskens gaat mag er niet over geschreven worden, jij doelt in je reactie op de hard rijders op de langeweg maar dit gebeurt in elke plaats breskens is dus geen uitzondering maar waarom vraag je de gemeente niet om verkeers remmende maatregelen? ipv telkens zeiken hier
Sander (22-11-2010 om 12:04)
@Hennie Ga dan solliciteren bij de politie als je het zo beter weet
Hennie (21-11-2010 om 21:41)
Moet dat in de krant? Geef me toestemming en ik vorder er per dag 400 aan de Langeweg in Breskens!