Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
20 files van totaal 85 km

Inbraken woningen en bedrijven

Toegevoegd: 22-11-2010, 15.05 uur
Door: Roland de Jong
MIDDELBURG - De politie doet onderzoek naar een bedrijfsinbraak in Oostburg, drie woninginbraken in Meliskerke en een inbraak in een recreatieruimte in Aagtekerke.

De inbraak in Oostburg werd in de nacht van zaterdag op zondag gepleegd in de Neringweg. De inbraak vond plaats tussen 04.45 en 07.00 uur. De inbrekers zijn het pand binnengekomen door een deur te forceren. Binnen in het pand troffen medewerkers een grote ravage aan. Bijna alle kasten en bureaulades waren geopend en doorzocht. Uit het bedrijf is een onbekend geldbedrag weggenomen.


De daders hebben tevens een personenauto van het merk Citroën (type Berlingo) weggenomen, maar deze is later teruggevonden in Draaibrug. Agenten van de Zeeuwse politie hebben een aangifte opgenomen van het bedrijf. Er zijn ook goederen gestolen die privé-eigendom zijn van medewerkers van het bedrijf, die moeten allemaal apart aangifte doen bij de politie. Er zijn inmiddels getuigen gehoord en er is een buurtonderzoek gedaan, maar het onderzoek is nog niet afgerond. De politie is nog steeds op zoek naar de dader(s).

In Meliskerke is in de nacht van zondag op maandag in drie woningen ingebroken. Uit twee van de drie woningen is geld weggenomen, uit de derde woning is nog niet bekend wat er is weggehaald. Om de woningen binnen te komen heeft/hebben de dader(s) steeds een deur geforceerd. De getroffen woningen bevinden zich in de Valkenburgstraat, de Torenstraat en de Boogerdswegeling.

In Aagtekerke is in een bedrijfspand ingebroken in de recreatieruimte. Door een deur te forceren is/zijn de dader(s) het pand aan de Geschieresweg binnengekomen. Er werden een tv en computerapparatuur weggenomen.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Meliskerkenaar (23-11-2010 om 20:15)
Ik hoop dat de politie er snel een einde aan maakt. het is geoon niet noormaal ik hoorde van 40 meldingen van gestolen merkplaatjes van autos en nog meer narigheden. politie zet hem op!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cookie-instellingen beheren