Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Grote hennepkwekerij op bedrijventerrein Bruinisse

Toegevoegd: 21-04-2005, 10.29 uur
Door: Roland de Jong [Redactie HVZeeland.nl]
BRUINISSE - De Zeeuwse politie heeft gisteren een grote hennepkwekerij ontdekt.


De politie deed 's ochtends een inval in een loods aan de Nijverheidsweg in Bruinisse. De loods was gevestigd op een bedrijventerrein. In de loods troffen de agenten een grote professionele hennepkwekerij aan met daarin meerdere ruimtes.

De politie heeft bij de inval in totaal 25.338 hennepplanten in beslag genomen. Van deze planten betrof het ongeveer 22.626 keer een stekje van een hennepplant. Op het moment dat de politie de inval deed waren in de loods twaalf personen aanwezig. Zij zijn allen aangehouden en in verzekering gesteld. De politie gaat hen verder ondervragen.

De aangehouden personen varrieren in leeftijd tussen de 28 tot 55 jaar en zijn afkomstig uit Delft, Rotterdam en Spijkenisse. Hoe de politie de kwekerij op het spoor is gekomen is niet bekend gemaakt. Alle hennepplanten zullen door de politie worden vernietigd.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Cookie-instellingen beheren