Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Eigenaar geldkistje achterhaald

Toegevoegd: 24-11-2010, 09.03 uur
Door: Roland de Jong

MIDDELBURG - De eigenaar van het geldkistje waarover wij vorige week een oproep plaatsten, is bekend. Dat meldt de politie.

Het kistje werd samen met een kluis op 10 november aangetroffen tijdens een inval in Terneuzen. De politie hield diezelfde dag een 21-jarige vrouw en een 25-jarige man uit Terneuzen aan op verdenking van heling. De twee werden gekoppeld aan een inbraak in een Terneuzense woning half juli. In de woning van de verdachten trof de politie ook een wietkwekerij aan.


Tijdens het onderzoek werden ook de eerder genoemde kluis en het eerder genoemde geldkistje gevonden. De politie vermoedt dat ook deze spullen van diefstal afkomstig zijn, maar het lukte niet om de herkomst te achterhalen. De politie vroeg daarom het publiek of zij meer kon vertellen over de aangetroffen goederen.

Mede dankzij de berichtgeving op HVZeeland.nl is de eigenaar van het kistje nu achterhaald. Of deze persoon ook de eigenaar is van de kluis, is nog niet duidelijk. Mensen die de kluis herkennen als zijnde hun eigendom kunnen nog steeds contact opnemen via 0900-8844.

Zie ook:
- Politie zoekt eigenaar gestolen goederen (19-11-2010)
- Hennepkwekerij bij aanhouding voor heling (11-11-2010)


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Me (25-11-2010 om 13:54)
Ja jammer dat in terneuzen alles stil word gehouden net of er nooit iets gebeurt hadden we iets meer geweten dan waren deze inbraken vast al veel eerder opgelost. Vermoedens zijn toch uitgekomen
Tineke (24-11-2010 om 14:03)
HV zeeland moet meer het publiek betrekken bij onderzoek want het geeft dus resultaten.
Cookie-instellingen beheren