Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 20 km

Dronken Belg rijdt in sloot

Toegevoegd: 24-11-2010, 11.43 uur
Door: Roland de Jong
PHILIPPINE - De politie heeft dinsdagavond het rijbewiijs ingevorderd van een 31-jarige Belgische automobilist. De man was onder invloed van alcohol rond 23.00 uur in een sloot beland langs de Isabellaweg bij Philippine.

De 31-jarige Belg is overgebracht naar het politiebureau voor de ademanalyse. Daar bleek dat hij ruim 3,5 maal de toegestane hoeveelheid had gedronken waarna zijn rijbewijs werd ingenomen.


Agenten hebben hem vervolgens naar de grens bij Ede gebracht en overgedragen aan de Belgische collega's.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Hanneke (11-12-2010 om 22:41)
Het is toch dom om zo veel te drinken, als je weet dat je er niet tegen kunt !!! Leren we dat dan nooit, dan rijbewijs voorgoed innemen!!! sorry, maar dat is de enige oplossing.
Fietser (25-11-2010 om 08:35)
Gelukkig heeft ie alleen zichzelf bezeerd. Alcohol of drugs achter het stuur is hetzelfde als doodslag; als je iemand aanrijdt en die overlijdt aan de gevolgen, dus zwaar straffen. Geen druppel alcohol meer achter het stuur ook niet op een schip.
Vlissingse (24-11-2010 om 19:22)
@ XX ze hebben hem echt niet thuis gebracht hoor,ze hebben hem overgedragen aan de politie in België Agenten hebben hem vervolgens naar de grens bij Ede gebracht en overgedragen aan de Belgische collega's
Petra (24-11-2010 om 16:12)
Hallo XX !! export is veel goedkoper dan Torentijd.... wel eens een filmpje gezien van de zuiderBuren gevangenissen ????? mwah, ikke liever niet... het lijkt wel 1850 daar.... Overgedragen aan collega's... dus niet laten kopen !!!!!
John (24-11-2010 om 15:58)
@XX, lezen zou ik zeggen voordat je commentaar geeft. Hij is in Eede overgedragen aan de Belgische politie. Heeft mogelijk nog iets in Belgie te vereffenen en heeft dus geen taxi gekregen zoals je denkt maar mag waarschijnlijk in Belgie nog even wat gaan zitten op een plaats die jij niet gedacht
XX (24-11-2010 om 14:21)
Zo..is de politie tegenwoordig ook al een onbetaalde taxi, zo komt deze dronkaard er wel heeeeeel gemakkelijk vanaf....conclusie: drink wat je kan; je vriend, de politie brengt je wel naar huis!!! Een ritje Philippine - Eede is zeker ook nog de kortste weg naar Belgiè?? Het moet niet gekker worden.
Cookie-instellingen beheren