Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Inbrekers slaan slag in Zierikzee

Toegevoegd: 24-11-2010, 11.45 uur
Door: Roland de Jong
ZIERIKZEE - In de nacht van dinsdag op woensdag is in Zierikzee ingebroken in vier woningen. Bij twee andere woningen bleef het bij een inbraakpoging.

In de Lange St. Janstraat, Pieterseliestraat, Regenboogstraat en Wevershoek werd ingebroken terwijl de bewoners lagen te slapen. De buit bestond o.a. uit kleding, diverse pasjes en persoonlijke papieren.


Bij woningen in de Bagijnestraat en de Sint Anthoniesdam bleef het bij een inbraakpoging. Hier is niemand binnen geweest.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
K (25-11-2010 om 10:53)
@frans, is dat nu wel zo slim dan loop je de kans wakker te worden met een pistool op je kop en dan mag je ze zelf de sleutels,geld,pasjes overhandigen, mijn leven is mij meer waard dan m'n auto, zonder pincode hebben ze niks aan pasjes, dat kleine beetje cash dat ik in huis heb mogen ze hebben
Suzanne (24-11-2010 om 21:35)
Waar halen ze het lef vandaan bij mijn vriendin hebben ze ook in gebroken en hebben gelukkig alleen haar portomonee mee genomen ik hoop dat ze de dader/s vinden
Frans 1 (24-11-2010 om 13:42)
Meer nachtelijke kontroles van voertuigen lijkt mij wel aangewezen om het het inbrekersgilde wat moeilijker te maken.Een goede raad:neem autosleutels ,pasjes en geld mee naar de slaapkamer.
Cookie-instellingen beheren