Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
6 files van totaal 19 km

Veel auto's vernield in Axel

Toegevoegd: 24-11-2010, 17.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - In de avond en nacht van dinsdag op woensdag zijn vernielingen gepleegd aan een groot aantal auto's in Axel.
 
De vernielingen bestaan uit het inslaan van ruiten en het wegnemen van apparatuur. Momenteel zijn meer dan 20 meldingen bij de politie binnengekomen.


Personen die informatie kunnen verstrekken over deze vernielingen worden verzocht te bellen met 0900-8844.


Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Axelaar (24-11-2010 om 20:43)
Tjonge, ik ken diverse mensen die hier slachtoffer van zijn. Dit is toch niet normaal en hoop dat iemand wat heeft gezien en ze de daders pakken. Dit kost veel mensen eigen geld, al pakken ze de daders dan zijn het vaak probleemgevallen en kun je toch fluiten naar je geld. SCHANDALIG!
Fred (24-11-2010 om 19:13)
Waar was de politie aan de koffie lekker je bnet als iegenaar weer mooi n de aap gelogeerd sterkte aan die mensen en pak je ze sla hun ramen maar in politei doet toch niks dan ons pakken als we te hard rijden
Deborah (24-11-2010 om 18:13)
Ik was helaas te laat buiten om die h*** te pakken want we hoorde dat er ingebroken werd in de auto... hij reed op een witte mountianbik of fiets
Cookie-instellingen beheren