Weerbericht:
Overwegend bewolkt en vooral later enkele buien. Vrijdag (onweers)buien
Verkeersinformatie:
Er zijn 8 meldingen, waarvan 2 files (4 km)

Veel auto's vernield in Axel

Toegevoegd: 24-11-2010, 17.35 uur
Door: Manfred Berrevoets
AXEL - In de avond en nacht van dinsdag op woensdag zijn vernielingen gepleegd aan een groot aantal auto's in Axel.
 
De vernielingen bestaan uit het inslaan van ruiten en het wegnemen van apparatuur. Momenteel zijn meer dan 20 meldingen bij de politie binnengekomen.

Personen die informatie kunnen verstrekken over deze vernielingen worden verzocht te bellen met 0900-8844.

Locatie op de kaart

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Axelaar (30-11-2010 om 13:33)
Weet iemand al meer over de daders? bij mijn auto is hetzelfde gebeurd samen met nog een paar in de buurt, maar dan al de nacht van donderdag 18 op vrijdag 19 nov. Politie wilde er toen nog niets aan doen, pas als er 20 of meer auto's worden gesloopt op 1 nacht wordt er actie ondernomen (zo blijkt)?
Axelaar (25-11-2010 om 21:15)
Mijn zoon heeft een witte moutenbike en was gestolen,die fiets is gister trug gevonden.nu rijd mijn zoon dus ook op een witte fiets en heeft er niets mee te maken dus pas op als je iemand tegenkomt op een witte fiets want die hoeven niet speciaal de dader te zijn..
Tommy (25-11-2010 om 12:19)
Indien iemand hier een beschrijving weet, of iets heeft gezien. Deel de informatie. Als ik iemand op een witte mountenbike zie rijden in axel kijk ik toch ff goed hoe die knaap eruit ziet. Geen bescherming voor deze lui, van andermans spullen blijf je af.
Deborah (25-11-2010 om 10:24)
@axelaar ik heb hem op heterdaad betrapt toen hij in mijn vaders auto bezig was.. maar helaas was ik te laat buiten zodat we hem konden pakken maar hebbeschrijving door gegeven aan de politie die redelijk snel ter plaatse was.
Petra (25-11-2010 om 09:01)
Wij hebben hetzelfde megemaakt in de nacht van maandag op dinsdag in terneuzen. waarschinlijk door dezelfde denk ik groep. ook onze auto was beschadigd een van de 18. ruiten ingegooid en spiegels afgetrapt. wat hebben ze eraan. je hebt een hoop schade en weinig vertrouwen in de politie... schande.
Marie (25-11-2010 om 05:47)
Stel zelf een buurtpreventie team op, s,nachts wacht lopen om de beurt met een paar mensen en een politieman, met speciale hulpmiddelen zoals walkie talkie , grote zaklampen e.d. De gemeente kan je hier verder over informeren en helpen.Succes.