Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Niemand te hard door Vlaketunnel

Toegevoegd: 24-11-2010, 23.15 uur
Door: Maximaal
VLAKE - De snelheidscontroles bij de Vlaketunnel blijken te werken. Sinds maandag controleert de politie op snelheid vanwege de wegwerkzaamheden ter plaatse.

De eerste dag werden er tijdens de ochtendspits 365 boetes uitgedeeld aan mensen die harder reden dan de toegestane 70 km/u.
 
Dinsdagmiddag waren er maar vijf overtreders en vandaag (woensdag) hield iedereen zich aan de snelheid.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Veiligheid voorop (26-11-2010 om 02:12)
Het is hier net een kleuterschool: iedereen klaagt en zaagt, enkel over het feit dat jullie denken dat ze het doen om bonnen te scoren! Geen nieuws gezien soms? Waarin dhr, Don van politie Zeeland duidelijk uitlegt dat te hard rijden er gewoon niét kan ivm het gaan schuiven van betonblokken & de
Arie (25-11-2010 om 23:35)
Over een tijdje valt er niks meer te flitsen, er worden zoveel bochten aangelegd dat je straks nergens nog hard rijden kan, hoewel, max snelheid verlagen en flitsen maar weer. Met de fiets is straks sneller..
Harold Tubingen (25-11-2010 om 20:54)
Reactie op Jo en de dagelijkse gebruiker, Jo niets aan toe te voegen je hebt medestanders. En ja we staan nu stil. M.b.t. dat laatste, daar sturen ze geen agenten voor. Met andere woorden, eerst de boel flink ophouden om daarna te flitsen. Raar dat ze geen respect meer krijgen.
Walter (25-11-2010 om 18:44)
@ oom A, JA burgers...! JULLIE denken ALLEMAAL niet na HE!! kranten en radio ook niet HE... is dat een van onze "gerespecteerde" agenten? nou.. laat maar dan, dit is dus gewoon een domme diender!!! zo zijn ze niet allemaal (denk ik) het is natuurlijk wel je eigen schuld als je een boete krijgt..
Neef agent (25-11-2010 om 18:41)
@Jo. Weleens aan gedacht dat Oom Agent wellicht geen agent is? Net zo min als neef agent overigens.
Kaasje (25-11-2010 om 18:30)
Helaas dat koetje is ook weer uitgemolken opzoek naar een nieuwe ben het er wel mee eens dat je daar gewoon 70 moet voor de werklieden heb deze week ook op hoogte langs het af en toe razende verkeer gewerkt elders das toch klote af en toe
Cookie-instellingen beheren