Weerbericht:
Van het westen uit meer bewolking
Verkeersinformatie:
Geen files

Niemand te hard door Vlaketunnel

Toegevoegd: 24-11-2010, 23.15 uur
Door: Maximaal
VLAKE - De snelheidscontroles bij de Vlaketunnel blijken te werken. Sinds maandag controleert de politie op snelheid vanwege de wegwerkzaamheden ter plaatse.

De eerste dag werden er tijdens de ochtendspits 365 boetes uitgedeeld aan mensen die harder reden dan de toegestane 70 km/u.
 
Dinsdagmiddag waren er maar vijf overtreders en vandaag (woensdag) hield iedereen zich aan de snelheid.

Reageer op dit bericht

Reacties

Nieuwe reactie plaatsen:

Alle ingestuurde reacties worden voor publicatie door de redactie beoordeeld. De redactie behoudt zich het recht voor om de reactie zonder opgaaf van redenen te weigeren of in te korten. Bij het insturen van een reactie geeft u ons toestemming de ingevoerde persoonsgegevens te verwerken. Lees hier alle regels over het plaatsen van reacties. U mag 750 tekens gebruiken voor uw reactie.

Zelf reageren? Lees hier de spelregels.

Aantal tekens
0 van 750
Marco (25-11-2010 om 15:23)
Zo zou iedereen het moeten doen, jaren netjes aan de regels houden want dan hebben ze niks te doen, maar wat gaan ze dan doen...staken omdat ze geen boetes kunnen uitgeven. Laat ze eens saaie baan krijgen, kom op iedereen, met z'n alle lief en netjes aan de regels houden.
Dagelijkse gebruiker (25-11-2010 om 14:44)
Klopt dat er geen bonnen geschreven (kunnen)worden. De snelheid ligt momenteel weer op zo'n 15 km / uur in de tunnel. Lekker weer met z'n allen in de file 's morgens en 's avonds.
Oom agent (25-11-2010 om 13:45)
Dat de politie een persbericht verstuurd wil niet zeggen dat krant of radio ook dat in die exacte woorden plaatst he? Het gaat niet alleen om bonnen schrijven maar ook om veiligheid van wegwerkers,andere weggebruikers en het voorkomen van verdere schade, daar denken jullie allemaal niet over na he?
Jo (25-11-2010 om 11:40)
@Arend deze controles hebben totaal niets met veiligheid te maken. Als er al gewerkt wordt is dat naast en boven de tunnelbuizen, en niet *in* de tunnelbuizen. Weer pure geldklopperij dus. Daarom staat het bord einde snelheidsbeperking ook een kilometer verderop, dat is extra makkelijk cashen..
Condor (25-11-2010 om 10:57)
En toen bleef het boekje leeg.....
MVB (25-11-2010 om 09:50)
Niet dat ik het met te snel rijden bij weg werkzaamheden eens ben. Absoluut niet. Maar toch zal dit balen zijn voor mijnheer de agent. Daar gaat z'n bonnen quota. Hoop dat ze goed nat geworden zijn in die regen.
Cookie-instellingen beheren